تشدید نظارت بر سلامت فرآورده‌های غذایی پرمصرف در ماه رمضان

جامعه

89507
string(778) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"576","_w":"1024","_y":"0","_x":"256.00000000000006","source":"\/news\/photo\/1403\/12\/12\/bd945f9c3083badc14374964f78291e8.jpg","_pr_css":"display: block; width: 200px; height: 133.281px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateX(-40px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" تشدید نظارت بر سلامت فرآورده‌های غذایی پرمصرف در ماه رمضان

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو بر تشدید نظارت بر سلامت مواد غذایی عرضه شده در ماه رمضان تاکید کرد.

به گزارش گروه اجتماعی ایران آنلاین، عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با تاکید بر تشدید نظارت بر سلامت مواد غذایی عرضه شده در ماه رمضان گفت: محصولاتی مانند خرما، زولبیا و بامیه، لبنیات و فرآورده‌های پروتئینی در این ماه تقاضای بیشتری دارند؛ از اینرو سلامت این فرآورده‌ها و جلوگیری از تخلفات احتمالی در فرآیند تولید و عرضه آنها از اولویت‌های نظارتی سازمان غذا و دارو است.

بهفر افزود: گزارش‌هایی درباره استفاده از روغن‌های غیرمجاز در تهیه زولبیا و بامیه، افزودن مواد نگهدارنده غیرمجاز به خرماهای بسته‌بندی‌شده و عرضه لبنیات غیربهداشتی دریافت شده که نشان‌دهنده لزوم تشدید نظارت‌ها است.

وی تصریح کرد: سازمان غذا و دارو به‌صورت مستمر از این فرآورده‌ها نمونه‌برداری می‌کند و در صورت مشاهده تخلفات، برخورد قانونی انجام می‌شود. مصرف‌کنندگان نیز باید هنگام خرید، مشخصات بهداشتی فرآورده‌ها را بررسی و از خرید فرآورده‌های غذایی فله‌ای و بدون مجوز خودداری کنند. مصرف‌کنندگان نیز باید هنگام خرید، مشخصات بهداشتی فرآورده‌ها را بررسی و از خرید فرآورده‌های غذایی فله‌ای و بدون مجوز خودداری کنند.

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه با افزایش مصرف برخی فرآورده‌های غذایی در ماه رمضان، رعایت اصول نگهداری مواد خوراکی اهمیت بیشتری پیدا می‌کند، بر لزوم نگهداری صحیح خرما، لبنیات، روغن‌های مصرفی و فرآورده‌های پروتئینی تأکید کرد و گفت: رعایت نکات بهداشتی می‌تواند از بروز مسمومیت‌های غذایی و مشکلات گوارشی جلوگیری کند.

وی اظهار کرد: مصرف کافی مایعات بین افطار و سحر ضروری است. نوشیدن آب، شیر و نوشیدنی‌های طبیعی مانند خاکشیر و تخم‌شربتی توصیه می‌شود درحالی‌که مصرف نوشیدنی‌های قندی به دلیل نوسانات ناگهانی قند خون باید محدود شود.

مصرف زیاد قند و چربی در ماه رمضان ممنوع

بهفر ادامه داد: افطار باید با فرآورده‌های غذایی سبک و زودهضم مانند خرما، شیر یا سوپ آغاز شود تا دستگاه گوارش به‌آرامی فعالیت خود را از سر گیرد. مصرف فرآورده‌های غذایی سرخ‌شده و پرچرب در این وعده می‌تواند موجب مشکلات گوارشی شود.

وی با اشاره به نقش نگهداری صحیح فرآورده‌های غذایی در کاهش مسمومیت‌های غذایی، افزود: خرما باید در محیطی خشک و خنک نگهداری شود، روغن‌های مصرفی نباید چندین بار استفاده شود و فرآورده‌های پروتئینی نیز باید در دمای مناسب یخچال نگهداری شود.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جامعه