عصبانیت وزیر صهیونیست از اعطای جایزه اسکار به فیلم مستند فلسطینی

جهان

89586
string(751) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"421.875","_w":"750","_y":"0","_x":"0","source":"\/news\/photo\/1403\/12\/13\/58a61222233951054d3de356dd40cf74.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160px; height: 106.667px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: none;"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" عصبانیت وزیر صهیونیست از اعطای جایزه اسکار به فیلم مستند فلسطینی

یک وزیر رژیم صهیونیستی در پی اعطای جایزه اسکار به فیلم مستند فلسطینی با نام «سرزمین دیگری نیست»، مدعی شد که روایت‌های فیلم از این رژیم تحریف شده است.

به گزارش گروه بین الملل ایران آنلاین، «میکی زوهار» وزیر به اصطلاح فرهنگ این رژیم مدعی شد: فیلم «سرزمین دیگری نیست» که برنده جایزه اسکار شده است، روایت تحریف‌شده از اسرائیل ارائه می‌کند.

وی گفت: اعطای جایزه اسکار به فیلم «سرزمین دیگری نیست» لحظه غم‌انگیزی برای دنیای سینما بود.

این وزیر صهیونیست ادعا کرد: سازندگان این فیلم به جای ارائه پیچیدگی‌های واقعیت، روایت‌هایی را ارائه کرده‌اند که چهره اسرائیل را مخدوش می‌کند.

فیلم مستند «سرزمین دیگری نیست» با بازی «بازل آدرا» بازیگر فلسطینی، گوشه‌ای از جنایت‌های رژیم صهیونیستی در کوچ اجباری فلسطینیان از کرانه باختری، تخریب خانه‌های فلسطینیان و ایجاد پایگاه‌های نظامی ارتش رژیم صهیونیستی به جای آن را به تصویر کشیده است.

نود و هفتمین مراسم اعطای جوایز آکادمی علوم و هنرهای سینما (آکادمی اواردز) که با نام اسکار شناخته می‌شود، بامداد روز دوشنبه در لس آنجلس برگزار شد.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جهان