روایتی از بانوی کارآفرین که با هنر سفالگری برای صدها نفر اشتغالزایی کرد؛

داستان دل و گِل

جامعه

89808
string(788) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"576.0000000000001","_w":"1024","_y":"192.00000000000003","_x":"0","source":"\/news\/photo\/1403\/12\/15\/df397b8e6df22bff7ffc272588c57b30.jpg","_pr_css":"display: block; width: 200px; height: 150px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateY(-30px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" داستان دل و گِل

همیشه نباید پایتخت را به دود و ترافیک شناخت. پایتخت، گاهی ممکن است یک باغ کوچک هنری باشد که به آموزش و کارآفرینی ختم می‌شود.

نیلوفر منصوری| همیشه نباید پایتخت را به دود و ترافیک شناخت. پایتخت، گاهی ممکن است یک باغ کوچک هنری باشد که به آموزش و کارآفرینی ختم می‌شود. باغی که علاوه بر گردشگری، چرخ صنایع‌دستی، سفال و سفالگری شهر را هم می‌چرخاند. وقتی از سفال سخن به میان می‌آید، در ذهن‌ نقش کاسه و کوزه لالجین حک می‌شود و دستان هنرمند مردان و زنانی به خاطرمان می‌آید که با خاک و آب و پاهایی که چرخ سفالگری را می‌چرخانند، هنر خلق می‌کنند.

در دل پایتخت و در میان شلوغی و ازدحام و هیاهو، شهری با مختصات لالجین وجود دارد. «باغ ایرو» یکی از مجموعه‌های آموزشی و اشتغالزایی است که هنر، صنایع‌دستی و گردشگری را با هم آمیخته است؛ باغی که با احداث مدرسه سفالگری و سرامیک‌سازی برای افراد زیادی کارآفرینی کرده است.

مجموعه‌ای که 13 سال پیش توسط معصومه حسینمردی افتتاح شد تا راهی برای کارآفرینی و اشتغالزایی بخصوص برای بانوان باشد. این کارآفرین از ایده راه‌اندازی این باغ سفال و صنایع‌دستی این‌گونه می‌گوید: «از ابتدا به دنبال ایجاد مجموعه صنایع‌دستی-گردشگری بودم به همین جهت این طرح را ارائه دادم تا به واسطه مکمل بودن صنایع‌دستی و گردشگری، هر دو رونق پیدا کند.»

 

 

ایران آنلاین
انتهای پیام/
دیدگاه ها