مجوز بوژوویچ، فقط برای النصر
ورزش
89941

استقلال در حالی ۲۰ اسفند در بازی برگشتش در مرحله یکهشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا میهمان النصر خواهد بود که خبر رسید میودراگ بوژوویچ سرمربی آبیپوشان برای سفر به عربستان با مشکل خروج از کشور مواجه است.
به گزارش گروه ورزشی ایران آنلاین، کیوان بابادی مدیرعامل باشگاه استقلال خوزستان که بوژوویچ پیش از این برای تیم او مربیگری میکرد، در این خصوص گفت: «گذر پوست به دباغخانه میافتد! استقلال نماینده ایران است، اما پروانه کار بوژوویچ برای استقلال خوزستان صادر شده و او باید این مجوز را از استقلال خوزستان بگیرد.
به باشگاه استقلال اعلام کردیم یکبار این کار را انجام میدهیم و برای دیدار با النصر همکاری میکنیم. از جیب باشگاه استقلال خوزستان هزینه نمیکنیم که استقلال بدون دردسر به یک سرمربی برسد.
در این زمینه اصلاً با باشگاه استقلال طرف نیستیم. تیم ما بعد از دیدار با استقلال، دچار بحرانها و شیطنتهایی شد و به بوژوویچ میگفتند استقلال، گلگهر و فولاد به دنبال تو هستند. او گفته بود به دنبال مسائل مالی نیستم اما عهدشکنی کرد.»
انتهای پیام/