بیش از هزار واحد صنفی در هفته اول ماه رمضان تعطیل شد

جامعه

90333
string(779) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"576","_w":"1024","_y":"0","_x":"176.60759493670884","source":"\/news\/photo\/1403\/12\/19\/92f39e85d879ba5e2490599aa725ed77.jpg","_pr_css":"display: block; width: 200px; height: 200px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateX(-27.5949px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" بیش از هزار واحد صنفی در هفته اول ماه رمضان تعطیل شد

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به گشت بازرسان بهداشت از ۱۱ تا ۱۷ اسفندماه گفت: در این مدت هزار و ۶ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در بازدیدهای بهداشتی ماه رمضان تعطیل شد.

به گزارش گروه اجتماعی ایران آنلاین، محسن فرهادی از اجرای بازرسی‌های گسترده بهداشت محیط در برنامه سلامت نوروزی ۱۴۰۴ خبر داد و افزود: از تاریخ ۱۱ تا ۱۷ اسفند ۱۴۰۳، بازرسان بهداشت محیط به‌ صورت فعال وضعیت بهداشتی مراکز اقامتی، اماکن بین‌راهی، پایانه‌های مسافربری، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی را بررسی کردند.

وی اظهار داشت: در این مدت ۳۰۵ هزار و ۷۲۱ مورد بازرسی و ۱۷۴ هزار و ۸۰۴ مورد کلرسنجی از آب آشامیدنی انجام شد.

فرهادی افزود: روزانه ۲۰۱۰ بازرس در قالب هزار و ۱۱۳ اکیپ نظارتی بر بهداشت محیط و مواد غذایی نظارت داشتند، در این بازه زمانی، ۲۲۷ هزار و ۸۳۱ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و ۷۷ هزار و ۸۹۰ مورد از اماکن عمومی انجام شد. همچنین، سه هزار و ۶۵۱ واحد صنفی متخلف به مراجع قضایی معرفی و هزار و ۶ واحد تعطیل شدند.

وی تصریح کرد: ۲ هزار و ۹۷۸ مورد نمونه‌برداری از مواد غذایی مشکوک انجام و ۲۷۶ هزار و ۲۴۳ کیلوگرم مواد غذایی فاسد کشف و معدوم شد.

به گفته فرهادی، این اقدامات در راستای تأمین سلامت عمومی و اطمینان از رعایت استانداردهای بهداشتی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان انجام شده است.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جامعه