مدیرعامل بانک مسکن خبر داد

تحویل ۹۰ هزار مسکن حمایتی به مردم

بازار

90352
string(774) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"843.75","_w":"1500","_y":"8.125","_x":"0","source":"\/news\/photo\/1403\/12\/19\/d8ee81d78b39d9ea2a0c30b67a280de1.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160px; height: 91.7333px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateY(-0.866667px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" تحویل ۹۰ هزار مسکن حمایتی به مردم

علی خورسندیان، مدیر عامل بانک مسکن با بیان اینکه مسکن یکی از ضروری ترین نیاز های مردم است، اظهار داشت: متاسفانه امروز تامین سرپناه معمولی برای جوانان تبدیل به رویا شده است و حتی برخی افراد با سن بالا هم از داشتن سرپناه محروم هستند. بنابراین بانک مسکن و نهادهای مرتبط باید با اهتمام بیشتر به این امر بپردازند.

به گزارش گروه بازار ایران آنلاین، علی خورسندیان، مدیر عامل بانک مسکن  با بیان اینکه مسکن یکی از ضروری ترین نیاز های مردم است، اظهار داشت: متاسفانه امروز تامین سرپناه معمولی برای جوانان تبدیل به رویا شده است و حتی برخی افراد با سن بالا هم از داشتن سرپناه محروم هستند. بنابراین بانک مسکن و نهادهای مرتبط باید با اهتمام بیشتر به این امر بپردازند.

وی ادامه داد: البته در این شرایط بانک مسکن جدا از  ناترازی‌های موجود در شبکه اقتصادی و شبکه بانکی نیست اما در همین شرایط ناترازی‌ وظیفه سنگینی بر دوش بانک مسکن قرار دارد.

مدیر عامل بانک مسکن گفت: در میان ٢٠ بانک فعال در کشور تنها بانک مسکن  ٩٠ درصد تکالیف نهضت ملی مسکن را بر عهده دارد این سهم از انجام تکالیف نشان دهنده اهتمام بسیار  زیاد همکارانم در سراسر کشور در اجرای نهضت ملی مسکن است.

خورسندیان درباره میزان انعقاد قرارداد تسهیلات بانکی در نهضت ملی مسکن افزود: در حال حاضر ٣٧٨ هزار قرارداد به انعقاد رسیده که اگر این تعداد قرارداد را در میزان وام مسکن یعنی ۶۵٠ میلیون تومان ضرب کنیم به عدد ١٧٠ همت تسهیلات بانک مسکن به نهضت ملی مسکن می‌رسیم که تا کنون حدود نزدیک به ١٢٠ همت تامین اعتبار شده و تکلیف بانک  انعقاد ٣٨٠ هزار قرارداد است. تحقق این عدد در شرایط ناترازی‌ در منابع نیاز به حمایت جدی بانک مرکزی و وزارت اقتصاد دارد .

به گفته خورسنریان تا کنون تم از این حمایت برخوردار بودیم و توانستیم خط اعتباری از بانک مرکزی بگیریم.

مدیر عامل بانک مسکن ادامه داد: همچنین اتفاق خوبی با حمایت وزارت راه و شهرسازی و وزارت اقتصاد  در بودجه ١۴٠۴ رخ داده که آن هم ١٠٠ همت برای افزایش سرمایه است که می توانیم اعتبار مورد نیاز برای تسهیلات را  تامین کنیم .

وی گفت: تاکنون ٩١ هزار واحد مسکونی به فروش اقساطی رسیده است که کار بسیار مهمی است. همچنین از تسهیلات قرض‌الحسنه غافل نمانیدم و تا کنون ١۴ همت تسهیلات قرض‌الحسنه پرداخت کردیم.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار بازار