مدیرعامل نیشکر دعبل خزاعی بر گسترش همکاری با دانشگاه‌ها تأکید کرد؛

توسعه صنعت نیشکر با پیوند دانش و فناوری

بازار

90806
string(766) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"540","_w":"960","_y":"50","_x":"0","source":"\/news\/photo\/1403\/12\/22\/ee550e6b516955b9b258b2cb8746cbe8.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160px; height: 106.667px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateY(-8.33333px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" توسعه صنعت نیشکر با پیوند دانش و فناوری

مدیرعامل کشت و صنعت نیشکر دعبل خزاعی، در دوازدهمین نشست اتحادیه دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان‌های شرق و جنوب کشور، ارتباط میان دانشگاه و صنعت نیشکر را یکی از ارکان کلیدی در توسعه دانش، پیشرفت فناوری‌ و رشد اقتصادی دانست.

به گزارش گروه بازار ایران آنلاین و به نقل از روابط‌عمومی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، این نشست با حضور قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان و جمعی از استادان و پژوهشگران، به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز برگزار شد.

 هدف از این رویداد علمی، بررسی راهکارهای گسترش همکاری‌های علمی و تحقیقاتی میان صنعت و دانشگاه و تقویت تعاملات دوسویه برای شناسایی ظرفیت‌ها و اشتراک‌گذاری استعدادها بود.
 سیدمحمدرضا علم‌الهدائی، در این نشست با اشاره به نقش راهبردی صنعت نیشکر اظهار کرد: صنعت نیشکر به‌عنوان یکی از معدود بنگاه‌های اقتصادی که به طور هم‌زمان در حوزه کشاورزی و صنعت فعالیت دارد، نقشی تأثیرگذار در تقویت اقتصاد کشور ایفا می‌کند.

 وی تأکید کرد: کشت و صنعت دعبل خزاعی، از شرکت‌های زیرمجموعه توسعه نیشکر، با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و دانش روز، در مسیر ارتقای بهره‌وری و دستیابی به تولیدی پایدار گام برمی‌دارد.

مدیرعامل نیشکر دعبل خزاعی در بخش دیگری از سخنان خود، به مزایای تعامل با دانشگاه‌ها پرداخت و افزود: تحقیق‌وتوسعه مشترک، بهبود روش‌های کشت و فراوری، مدیریت بهینه منابع، ارتقای عملکرد تولید نیشکر و شکر، تربیت نیروی متخصص و آشنا با نیازهای صنعت، کاهش هزینه‌ها و ایجاد فرصت‌های شغلی برای فارغ‌التحصیلان، از جمله دستاوردهای این تعامل و همکاری است.

 علم‌الهدائی در پایان با اعلام آمادگی برای توسعه همکاری‌های علمی و پژوهشی با دانشگاه‌ها، خاطرنشان کرد: با رویکردی دانش‌محور، به دنبال بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و تحقیقاتی دانشگاه‌ها هستیم تا گامی مؤثر در ارتقای عملکرد و توسعه صنعت نیشکر کشور برداریم.

 بر اساس این گزارش، صنعت نیشکر در این سال‌ها، همواره ارتباطی مؤثر و سازنده با دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان داشته است. این صنعت با برخورداری از بزرگترین مؤسسه‌ تحقیقاتی نیشکر، در مرزهای دانش روز قرار دارد و با اجرای طرح‌های پژوهشی و تحقیقاتی گسترده در حوزه‌های صنعت و کشاورزی، نقش مهمی در افزایش بهره‌وری داشته است.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار بازار