۸۶ درصد آسیب‌دیدگان چهارشنبه‌سوری تولیدکنندگان موادمحترقه‌اند

جامعه

90971
string(802) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"649.9999999999999","_w":"1155.5555555555552","_y":"0","_x":"20.2222222222224","source":"\/news\/photo\/1403\/12\/25\/aaaa1a5c2cb2e96c540e3851822dc28a.jpg","_pr_css":"display: block; width: 165.6px; height: 90px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateX(-2.8px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" ۸۶ درصد آسیب‌دیدگان چهارشنبه‌سوری تولیدکنندگان موادمحترقه‌اند

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی سمنان با بیان اینکه چهارشنبه سوری نیامده آسیب‌های زیادی در کشور داشته گفت: ۸۶ درصد آسیب‌دیدگان چهارشنبه سوری، تولیدکنندگان موادمحترقه بودند.

به گزارش گروه اجتماعی ایران آنلاین، پژمان قرائیان ۲۵ اسفندماه در جمع خبرنگاران با اشاره به تمهیدات اندیشیده شده برای چهارشنبه آخر سال اظهار کرد: حوادث مرتبط با چهارشنبه سوری در استان سمنان منجر به مصدومیت سه نوجوان در استان سمنان شده است.

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی سمنان خواستار نظارت بیشتر خانواده ها بر فرزندان شان در ایم منتهی به چهارشنبه آخر سال شد و تصریح کرد: میانگین سنی مصدومان قبل از چهارشنبه سوری در این استان کمتر از ۱۵ سال است. البته این رقم در سطح کشور حدودا ۱۸ سال اعلام شده است.

وی با بیان اینکه این مصدومان هر سه در شهرستان گرمسار بودند ادامه داد: شهرستان گرمسار هر ساله بیشترین سوانح مرتبط با چهارشنبه آخر سال را در استان سمنان داشته است.

گرمسار پرحادثه ترین شهر استان در حوادث چهارشنبه‌سوری

وی از قطع عضو یکی از این مصدومان گرمساری خبر داد و گفت: متاسفانه انفجار موادمحترقه منجر به قطع انگشت یک نوجوان ۱۴ ساله در گرمسار شد. همچنین یک نوجوان ۱۶ ساله نیز در اثر حادثه مشابهی دچار آسیب پایدار به دست وی شد. یک نوجوان ۱۴ ساله دیگر در ایوانکی گرمسار نیز دچار سوختگی و آسیب به صورت و بازوی چپ وی شد.

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی سمنان با اشاره به اینکه چهارشنبه آخر سال مصدومان زیادی در سطح کشور داشته گفت: از ابتدای اسفند تا ۲۴ اسفندماه  ۴۰۶ نفر شامل ۳۸۴ آقا و ۲۲ خانم در سراسر کشور در اثر حوادث مرتبط با این سنت مصدوم و ۶ نفر نیز جان خود را از دست دادند.

وی با بیان اینکه بررسی‌های همکاران ما در اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث کشور گویای این است که ۸۶ درصد مصدومان قبل از چهارشنبه آخر سال، از تولیدکنندگان موادمحترقه هستند ادامه داد: یک درصد آسیب‌دیدگان نیز پرسنل امدادی و ۱۲ تا ۱۳ درصد نیز عابران پیاده بودند که هیچ نقشی در انفجار نداشتند.

وی با اشاره به روند افزایشی مصدومان در روزهای منتهی به چهارشنبه آخر سال گفت: تعداد قطع عضوی ۲۴ اسفندماه نسبت به روز قبل از آن یعنی ۲۳ اسفندماه ۱۴ درصد افزایش یافتند و همین نشان می‌دهدکه متاسفانه با نزدیکی به چهارشنبه آخر سال شاهد افزایش حوادث خواهیم بود.

وی با بیان اینکه ۷۶ نفر از مصدومان مرتبط با حوادث چهارشنبه سوری امسال دچار آسیب چشمی شدند اضافه کرد: مصدومان چشمی ۲۴ اسفند نسبت به روز قبل از آن ۲۷ درصد افزایش یافتند. همچنین سوختگی‌ها نیز در همین بازه زمانی ۱۹ درصد افزایش یافتند.

انجام ۱۰۴ هزار تماس با ۱۱۵ علوم پزشکی سمنان

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی سمنان از انجام ۱۰۴ هزار و ۸۵۸ تماس با اورژانس ۱۱۵ استان در سال جاری خبر داد و گفت: ۳۹ هزار و ۶۷۹ مورد از این تماس‌ها منجر به اعزام آمبولانس شده است.

وی تاکید کرد: به طور متوسط ۳۸ درصد از تماس‌ها با اورژانس ۱۱۵ منجر به اعزام آمبولانس می‌شود. ضمن اینکه ۶ درصد تماس‌ها منجر به ارائه مشاوره‌های تلفنی و هشت درصد نیز مزاحمت تلفنی هستند.

قرائیان از انجام بیش از ۷۰۰۰ ماموریت ترافیکی توسط تیم‌های عملیاتی اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث علوم پزشکی سمنان در سال جاری خبر داد.و گفت: همکاران ما از ابتدای سال تاکنون در قالب همین ماموریت‌ها ۴۲ هزار و ۹۲۳ بیمار را به مراکز بیمارستانی شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه منتقل کردند.

میانگین ۷ دقیقه‌ای رسیدن بر بالین بیماران در سمنان

وی از انجام ۸۱۵ ماموریت امدادی توسط موتورآمبولانس‌های مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی سمنان خبر داد و اضافه کرد: این موتورآمبولانس‌ها در اماکنی همچون بازارها، خیابان‌های پرترافیک، کوچه پس‌کوچه‌های کم‌عرض و...کارایی بسیار بالایی دارند.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان از میانگین ۷ دقیقه‌ای رسیدن بر بالین بیماران در ماموریت‌های شهری این استان خبر داد و گفت: عدد استاندارد کشوری در این شاخص ۸ دقیقه است.

وی ادامه داد: همچنین میانگین رسیدن بر بالین بیماران در ماموریت‌های جاده‌ای اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه نیز در حال حاضر ۱۲ دقیقه است که دو درصد از عدد استاندارد کشوری آن که ۱۴ دقیقه است، کمتر است.

قرائیان با اشاره به وجود ۳۲ پایگاه در مناطق تحت‌ پوشش این دانشگاه اضافه کرد: در مجموع، در شهرستان های شش‌گانه تحت پوشش دانشگاه ۱۳ پایگاه شهری و ۲۱ پایگاه  جاده‌ای و یک پایگاه هوایی فعال در استان وجود دارد.


انتهای پیام/
دیدگاه ها