از سوی معاون امورهنری وزیر فرهنگ؛

سرپرست جدید موزه هنرهای معاصر منصوب شد

فرهنگ

91015
string(811) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"448.99999999999994","_w":"798.2222222222221","_y":"0","_x":"1.3888888888889368","source":"\/news\/photo\/1403\/12\/25\/89fa0de9913d4aba173df6cea4ddf96e.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160.557px; height: 90px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateX(-0.278396px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" سرپرست جدید موزه هنرهای معاصر منصوب شد

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با انتشار حکمی سرپرست موزه هنرهای معاصر را معرفی کرد.

 به گزارش گروه فرهنگی ایران آنلاین، نادره رضایی معاون امورهنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با انتشار حکمی رضا دبیری نژاد را به عنوان سرپرست موزه هنرهای معاصر منصوب کرد. 

شفافیت و ارتقای شیوه های حفاظت و نگهداری مجموعه کم نظیر موزه هنرهای معاصر تهران، تاکید بر ارتقای هرچه بیشتر نقش موزه هنرهای معاصر به عنوان موزه مادر برای موزه های هنرهای معاصر سراسر کشور، ارائه و پیاده سازی الگویی مطلوب در زمینه موزه داری هنری با توجه به اهمیت و جایگاه موزه هنرهای معاصر از جمله مواردی است که معاون امورهنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حکم خود بر آن تاکید کرده است. 

رضا دبیری نژاد که طی ماه های گذشته به عنوان مشاور موزه ها و میراث هنر معاونت امورهنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت بود، دانش آموخته رشته موزه‌داری است و تاکنون فعالیت‌های متعددی در موزه‌های تحت پوشش وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و دیگر مجموعه های فرهنگی و تاریخی دیگر داشته است. 

از این پژوهشگر که در پیشینه فعالیت های او راه اندازی چندین موزه و نمایشگاه های موزه‌های متعددی به چشم می‌خورد، تاکنون چهار کتاب و چندین مقاله در زمینه موزه‌شناسی از جمله کتاب «یادداشت‌ها و مقالاتی درباره موزه؛ ویترین، پنجره، آینه» منتشر شده است. ضمن اینکه معاونت فرهنگی، ریاست اداره موزه و موسسه کتابخانه و موزه ملی «ملک» نیز از جمله فعالیت‌های دبیری نژاد در عرصه‌های مختلف فرهنگی و هنری است.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار فرهنگ