حزب‌الله لبنان حملات آمریکا و انگلیس به یمن را محکوم کرد

جهان

91128
string(798) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"506","_w":"899.5555555555555","_y":"0","_x":"0.22222222222226587","source":"\/news\/photo\/1403\/12\/26\/8ab7b83b32ef978e65d55f61194f1c02.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160.079px; height: 90px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateX(-0.0395256px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" حزب‌الله لبنان حملات آمریکا و انگلیس به یمن را محکوم کرد

حزب الله لبنان حمله آمریکا و انگلیس به یمن را محکوم و آن را تلاش شکست خورده برای باز داشتن ملت یمن از ادامه پشتیبانی از ملت فلسطین دانست.

به گزارش گروه بین الملل ایران آنلاین، حزب‌الله لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد: ما تجاوز آشکار آمریکا و انگلیس به یمن را که محله‌های مسکونی در صنعا و تعدادی از استان‌ها را هدف قرار داد و منجر به شهادت و زخمی شدن غیرنظامیان بی‌گناه شد، محکوم می‌کنیم. این تجاوز تلاش شکست خورده‌ای برای باز داشتن ملت جسور یمن از ادامه پشتیبانی از ملت فلسطین و ادامه فشار آن برای لغو محاصره ظالمانه غزه است.

در بیانیه حزب الله لبنان آمده است: هدف قرار دادن غیرنظامیان و تأسیسات حیاتی در یمن مجددا چهره واقعی و قبیح دولت آمریکا را آشکار کرد؛ دولتی که دست به تروریسم و زورگویی علیه ملت‌هایی می‌زند که با سیاست استکباری آن در منطقه و جهان مخالف هستند. این تجاوز وحشیانه جنایت جنگی و نقض آشکار قوانین و عرف بین المللی است و در راستای تجاوزات اسرائیل با حمایت آمریکا در غزه، لبنان، سوریه و منطقه است.

در این بیانیه آمده است: ملت پایدار یمن که با خون شهدای خود و مواضع رهبری حکیم و شجاعشان حماسه‌هایی را در حمایت از مسئله فلسطین و پشتیبانی از غزه ترسیم کردند در برابر این تجاوز بزدلانه کوتاه نمی‌آیند بلکه به نقش شرافتمندانه خود در دفاع از مسائل امت ادامه می‌دهند و بر پافشاری و ثباتشان افزوده می‌شود.

در بیانیه حزب الله تأکید شده است: ما همبستگی کامل خود را با یمن اعلام می‌کنیم و از تمام ملت‌های آزاده و گروه‌های مقاومت در منطقه و جهان می‌خواهیم در مقابله با طرح آمریکایی-صهیونیستی که کشورها و ملت‌های امت ما را هدف قرار می‌دهد، متحد باشند. ما از آن‌ها می‌خواهیم صدای خود را در مقابل سکوت عربی و بین المللی و ناتوانی موسسات بین المللی که در برابر دولت ظالم آمریکا تسلیم شده‌اند، بالا ببرند.

پیش از این رسانه‌ها خبر دادند آمریکا و انگلیس حملات جنایتکارانه‌ای را در استان‌های صنعاء و صعده و البیضاء در یمن انجام دادند.

رسانه‌های وابسته به انصارالله یمن اعلام کردند طی حملات جنایتکارانه آمریکا به استان‌های صعده و صنعا تاکنون ۳۱ تن شهید و ۱۰۱ تن مجروح شده‌اند.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جهان