توقیف ۲۰روزه خودرو رانندگان حادثه ساز در غرب استان تهران/۷۰ درصد تصادفات عامل انسانی است

جامعه

91341
string(795) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"644","_w":"1144.8888888888887","_y":"0","_x":"67.55555555555563","source":"\/news\/photo\/1403\/12\/28\/86f6710242f1b44b9751ea273cf446bf.jpg","_pr_css":"display: block; width: 178.882px; height: 90px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateX(-9.44099px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" توقیف ۲۰روزه خودرو رانندگان حادثه ساز در غرب استان تهران/۷۰ درصد تصادفات عامل انسانی است

رییس پلیس راه ویژه غرب تهران اعلام کرد: ۷۰درصد تصادفات رانندگی عامل انسانی است وبا توجه به افزایش ۱۷ درصدی ترددها در محورهای غرب استان تهران در صورت بروز تخلفات حادثه ساز و عدم رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی خودرو توقیف وبه مدت ۲۰ روز به پارکینگ منتقل می شود.

به گزارش گروه اجتماعی ایران آنلاین، سرهنگ علی اسفندانی روز سه‌شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: طرح نوروزی ۱۴۰۴ از تاریخ ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شروع و تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ ادامه دارد و در این ایام تمام محورهای مواصلاتی غرب استان تهران زیر نظر پلیس راه خواهد بود.

وی افزود: در این طرح، حدود پنج هزار نیروی پلیس در سطح استان به کارگیری می‌شود و از تمامی تجهیزات و منابع انسانی و خودرویی بهره‌برداری خواهد شد.

رئیس پلیس راه غرب استان تهران از فعالیت، ۳۱ دستگاه دوربین کنترل سرعت سیار برای نظارت بر تخلفات حادثه‌ساز و سرعت‌های بحرانی در این ایام خبر داد و افزود: با توجه به اینکه عامل انسانی تقریباً ۷۰ درصد تصادفات را شامل می‌شود پلیس امیدواراست با افزایش اقدامات نظارتی خود درصد تصادفات را کاهش دهد.

اسفندانی اظهار داشت: پلیس امیدوار است مردم قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت کنند و پویش "نه به تصادف" تأثیر مثبتی در کاهش تصادفات داشته باشد.

این مسئول خاطرنشان کرد: در این ایام، تخلفات سرعت، سبقت، صحبت کردن با تلفن همراه نبستن کمربند ایمنی به طور جدی پیگیری خواهد شد و خودروهایی که تخلفات حادثه‌ساز مرتکب شوند، متوقف خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه همکاران پلیس در محورهای غرب استان تهران آماده خدمت‌رسانی هستند افزود :هدف این است که با ارائه تسهیلات و خدمات ویژه، امنیت و آرامش بهاری را برای شهروندان و رانندگان فراهم کنیم همچنین، مسئولین جمهوری اسلامی سال جاری را سال ویژه‌ای اعلام کرده‌اند و از تمامی هموطنان دعوت می‌شود تا به پویش "نه به تصادف" بپیوندند تا در ایام نوروز شاهد کاهش تصادفات و جانباختگان جاده‌ای باشیم.

اسفندانی اضافه کرد: قلب استان تهران شامل ۶ شهرستان اسلامشهر، بهارستان، رباط کریم، شهریار، ملارد و قدس است که در شهرستانها محورهای مواصلاتی شامل آزادراه تهران به ساوه، بزرگراه تهران به شهریار، و محورهای شهریار به صفادشت محور وهن آباد به اتوبان قم و اتوبان غدیر از سمت قزوین و بلعکس می‌باشد که روزانه بین یک میلیون و ۲۰۰ تا یک میلیون و ۳۰۰ هزار خودرو در این محورها تردد می‌کنندو در ایام تعطیلات نوروزی، رعایت قوانین و مقررات راهنمایی رانندگی به رانندگان توصیه می‌شود تا از تصادفات و مشکلات جلوگیری شود.

وی اظهار داشت: در جاده‌های غرب استان، تردد انواع وسایل نقلیه از جمله سواری، اتوبوس‌های درون شهری و بیرون شهری، تریلرها، تانکرها و کامیون‌ها مشاهده می‌شودودر سال جاری، تردد در جاده‌های استان نسبت به سال گذشته ۱۷ درصد افزایش یافته است.

فرمانده پلیس راه ویژه غرب استان تهران ادامه داد: طرح نوروزی امسال با شعار "امنیت و آرامش بهاری" آغاز شده و همزمان با ماه مبارک رمضان است در این راستا، به رانندگان توصیه می‌شود که در ایام شادی و سفر، به رعایت قوانین و مقررات توجه ویژه‌ای داشته باشند.

اسفندانی اضافه کرد: پلیس در این ایام به برخورد جدی با رانندگان متخلف نیاز نمی‌بیند، مگر در موارد بسیار اندک که معمولاً پنج درصد از رانندگان را شامل می‌شود و این رانندگان در صورت ارتکاب تخلفات حادثه‌ساز، از ابتدای طرح تا پایان آن در توقیف پلیس خواهند ماند و توقیف‌ها به پارکینگ‌های امن منتقل می‌شود ونگاه وهدف این است که همه مسافران از سفرهای خود به خوبی و خوشی بهره‌مند شوند و با کمترین برخورد با پلیس مواجه شوند.

وی به رانندگان توصیه کرد: در ایام طرح نوروزی قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی را رعایت کنند. تخلفات حادثه‌ساز مانند سرعت، سبقت، انحراف به چپ، عدم توجه به جلو، نبستن کمربند و صحبت با تلفن همراه می‌تواند منجر به توقف ۲۰ روزه در پارکینگ شود.

رئیس پلیس راه ویژه غرب استان تهران یادآور شد:در ایام تعطیلات، هماهنگی‌های لازم با یگان‌های امدادی، پلیس، هلال احمر و آتش‌نشانی انجام شده است و این نهادها به صورت شبانه‌روزی در حالت آماده‌باش خواهند بود.

از شهروندان ومسافران تقاضا داریم که در این ایام و همچنین با توجه به پایان طرح نوروزی که معمولاً مصادف میشود با روز طبیعت توصیه می‌کنم که در حاشیه جاده‌ها و اتوبان‌های استان به هیچ وجه توقف نداشته باشند و جاهای که برای توقف خودشون اختصاص دهند که جای امن باشد تا خدایی نکرده توی ایام پایانی روز طبیعت شاهد تصادفات و مسائل و مشکلاتی برای شهروندان نباشیم.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جامعه