رانندگی بدون استراحت منجر به خواب آلودگی می شود
استانها
92073

رییس پلیس راه های آذربایجان شرقی از فوت ۱۵ نفر از هموطنان در اثر تصادفات جاده ای این استان در ۱۴ روز گذشته خبر داد.
به گزارش گروه استان های ایران آنلاین، سرهنگ حبیب آبراهه مجموع تصادفات جاده ای آذربایجان شرقی از ۲۵ اسفند ماه پارسال تاکنون را ۹۱۰ فقره اعلام و اظهار کرد: متاسفانه تعداد ۲۹۵ نفر از سرنشینان این خودروها نیز دچار مصدومیت شده و راهی مراکز درمانی و بیمارستانی شده اند.
انتهای پیام/
به گفته وی ۲ نفر از فوت شدگان تصادفات جاده ای آذربایجان شرقی را راکبان موتورسیکلت ها شامل می شود که هشداری جدی به موتورسواری در جاده های اصلی و فرعی به شمار می رود.
آبراهه تعداد تصادفات خسارتی محورهای مواصلاتی آذربایجان شرقی را ۶۷۸ فقره اعلام کرد که این تصادفات از طریق تماس های تلفنی به پلیس راه اعلام شده و ماموران بر سر صحنه های تصادف حاضر شده اند.
وی دلیل اصلی و مهم بروز تصادفات جاده ای در آذربایجان شرقی را خستگی و خواب آلودگی رانندگان اعلام و اضافه کرد: سرعت و سبقت های غیرمجاز، عدم استفاده از کمربندهای ایمنی و کلاه های ایمنی از دیگر علل عمده تصافات جاده ای در این استان است.
آبراهه با تاکید بر رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و همچنین استراحت کافی رانندگان، یادآور شد: باید توجه داشت که رانندگی بی وقفه و بدون استراحت به طور قطع منجر به خستگی و خواب آلودگی می شود که بسیاری از تصادفات رانندگی و واژگونی وسایط نقلیه ناشی از همین موضوع مهم است.
وی تخطی از سرعت مطمئنه را از دیگر جرایم و علل بروز تصادفات نام برد و ادامه داد: تمام محورهای مواصلاتی آذربایجان شرقی به دوربین های کنترل سرعت مجهز بوده و کوچکترین تخلف در سرعت ثبت می شود.
رییس پلیس راه های آذربایجان شرقی اضافه کرد: اینکه تعداد قلیلی از رانندگان مقابل دوربین های نصب شده سرعت خود را کاهش داده و در بقیه مسیرها با سرعت غیرمجاز حرکت می کنند، با رصد دوربین ها براساس کیلومتر بر ساعت، تخلف آنها ثبت و اعمال قانون می شوند.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/