مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو؛

صدور بیش از هزار مجوز تولید فرآورده‌های غذایی/تمرکز بر ارتقای کیفیت محصولات

جامعه

92210
string(770) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"539.9999999999999","_w":"959.9999999999998","_y":"0","_x":"0","source":"\/news\/photo\/1404\/01\/12\/451d67068516b59194a3ade483da00a5.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160px; height: 90px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: none;"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" صدور بیش از هزار مجوز تولید فرآورده‌های غذایی/تمرکز بر ارتقای کیفیت محصولات

مدیر کل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از برنامه‌های این سازمان برای بهبود کیفیت و ایمنی محصولات غذایی در سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: حدود هزار و ۲۰۰ مجوز برای تولید فرآورده‌های غذایی در سال‌ ۱۴۰۳ صادر شد.

به گزارش گروه جامعه ایران آنلاین؛ عبدالعظیم بهفر روز سه‌شنبه در گفت‌ و گو با ایرنا افزود: روند صدور این مجوزها با هدف تسهیل شرایط برای تولیدکنندگان و در عین حال حفظ سلامت و ایمنی محصولات، از طریق هوشمندسازی و نظارت دقیق‌تر انجام شده است.

وی با اشاره به رشد صادرات محصولات غذایی اظهار داشت: میزان صادرات این محصولات در سال جاری از مرز ۲ میلیارد دلار عبور کرده و کشورهای عراق، افغانستان، امارات، روسیه و ترکیه از جمله مقاصد اصلی صادرات هستند و برنامه‌ریزی برای گسترش بازارهای جدید نیز در دستور کار قرار دارد.

بهفر بر اهمیت کنترل کیفی و پایش مستمر محصولات غذایی تأکید کرد و گفت: یکی از اولویت‌های سازمان، تقویت نظام نظارتی در حوزه تولید و بسته‌بندی است، در همین راستا، سامانه‌های دیجیتال برای پایش و ردیابی محصولات از مبدأ تا مصرف‌کننده توسعه خواهد یافت.

به گفته وی، همچنین حمایت از تولیدکنندگان برای ارتقای کیفیت مواد اولیه و بهبود فرآیندهای تولید ادامه خواهد داشت.

بهفر با اشاره به اقدامات نظارتی جدید تصریح کرد: کنترل‌های کیفی با همکاری مراکز علمی و پژوهشی گسترش می‌یابد. این اقدامات در راستای افزایش اعتماد مصرف‌کنندگان و ارتقای سلامت عمومی اجرا خواهد شد.

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو بر ضرورت تعاملات بین‌المللی نیز تأکید کرد و افزود: هم‌راستا با سیاست‌های صادراتی کشور، بهبود فرآیندهای نظارتی و هماهنگی با استانداردهای جهانی در اولویت قرار دارد تا مسیر صادرات فرآورده‌های غذایی ایران هموارتر شود.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جامعه