مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو؛
صدور بیش از هزار مجوز تولید فرآوردههای غذایی/تمرکز بر ارتقای کیفیت محصولات
جامعه
92210

مدیر کل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از برنامههای این سازمان برای بهبود کیفیت و ایمنی محصولات غذایی در سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: حدود هزار و ۲۰۰ مجوز برای تولید فرآوردههای غذایی در سال ۱۴۰۳ صادر شد.
به گزارش گروه جامعه ایران آنلاین؛ عبدالعظیم بهفر روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: روند صدور این مجوزها با هدف تسهیل شرایط برای تولیدکنندگان و در عین حال حفظ سلامت و ایمنی محصولات، از طریق هوشمندسازی و نظارت دقیقتر انجام شده است.
وی با اشاره به رشد صادرات محصولات غذایی اظهار داشت: میزان صادرات این محصولات در سال جاری از مرز ۲ میلیارد دلار عبور کرده و کشورهای عراق، افغانستان، امارات، روسیه و ترکیه از جمله مقاصد اصلی صادرات هستند و برنامهریزی برای گسترش بازارهای جدید نیز در دستور کار قرار دارد.
بهفر بر اهمیت کنترل کیفی و پایش مستمر محصولات غذایی تأکید کرد و گفت: یکی از اولویتهای سازمان، تقویت نظام نظارتی در حوزه تولید و بستهبندی است، در همین راستا، سامانههای دیجیتال برای پایش و ردیابی محصولات از مبدأ تا مصرفکننده توسعه خواهد یافت.
به گفته وی، همچنین حمایت از تولیدکنندگان برای ارتقای کیفیت مواد اولیه و بهبود فرآیندهای تولید ادامه خواهد داشت.
بهفر با اشاره به اقدامات نظارتی جدید تصریح کرد: کنترلهای کیفی با همکاری مراکز علمی و پژوهشی گسترش مییابد. این اقدامات در راستای افزایش اعتماد مصرفکنندگان و ارتقای سلامت عمومی اجرا خواهد شد.
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو بر ضرورت تعاملات بینالمللی نیز تأکید کرد و افزود: همراستا با سیاستهای صادراتی کشور، بهبود فرآیندهای نظارتی و هماهنگی با استانداردهای جهانی در اولویت قرار دارد تا مسیر صادرات فرآوردههای غذایی ایران هموارتر شود.
انتهای پیام/