اعلام رأی کمیته استیناف درباره دیدار پرسپولیس - تراکتور

ورزش

92628
string(795) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"450.00000000000006","_w":"800","_y":"23.424406047516165","_x":"0","source":"\/news\/photo\/1404\/01\/18\/dbe855b64ed5972e779a575f0cf2f505.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160px; height: 111.4px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateY(-4.68488px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" اعلام رأی کمیته استیناف درباره دیدار پرسپولیس - تراکتور

مدیرعامل باشگاه استقلال درباره وضعیت بازیکنان جذب شده در این تیم گفت: هر کسی علاقه شخصی خودش را اعلام می‌کند و خرد جمعی وجود ندارد. باید کمیته فنی قوی شکل بگیرد نه آنکه طبق نظر خبرنگاران و ایجنت‌ها، بازیکن بگیرند.

به گزارش گروه ورزشی ایران آنلاین، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ۲۱ بهمن‌ماه ۱۴۰۳ به دلیل اتفاقات دیدار پرسپولیس و تراکتور در ورزشگاه آزادی در حکمی اعلام کرد: «دیدار رفت و برگشت دو تیم پرسپولیس در دو فصل آینده بدون حضور تماشاگر برگزار می‌شود. حکم مربوط به فصل دوم، به مدت دو سال تعلیقی خواهد بود و در صورت تکرار تخلفات در بازی فصل آینده، به حالت اجرا درخواهد آمد.

به گزارش تسنیم، باشگاه پرسپولیس به دلیل شعارهای نژاد پرستانه در این مسابقه، باید دو دیدار خانگی خود را فقط با حضور هواداران بانو و با کاهش ظرفیت ۵۰ درصدی برگزار کند که یک جلسه از این محرومیت نیز، تا پایان فصل تعلیق خواهد بود. همچنین طبق رأی کمیته انضباطی، باشگاه پرسپولیس ۲ میلیارد و باشگاه تراکتور یک میلیارد تومان جریمه شدند».

پس از این رأی، هر دو باشگاه پرسپولیس و تراکتور با ارجاع پرونده به کمیته استنیاف به رأی صادره از سوی کمیته انضباطی اعتراض کردند و این کمیته بخشی از احکام کمیته انضباطی را نقض کرده است.

رأی کمیته استیناف درباره دیدار پرسپولیس و تراکتور:

یک: محرومیت تماشاگران هر دو تیم از حضور در تمام مسابقات مقابل یکدیگر در دو فصل آتی اعم از لیگ برتر، جام حذفی و سوپرجام.

دو: پردخت جریمه نقدی به میزان یک میلیارد تومان از سوی هر دو باشگاه تأیید می‌شود. دادنامه معترض عنه در خصوص سایر بخش‌ها نقض و اعلام می‌شود رأی صادره قطعی است.

کمیته استیناف در بخش دیگری از رأی خود تأکید کرده است تصمیم به توقف بازی در صورت خدشه و تعرض به زبان، قومیت، مذهب و نژاد گروهی از تماشاگران در اختیار داور است و تکلیف بر توقف بازی از سوی رکن قضایی قانونی نیست.


انتهای پیام/
منبع: تسنیم
دیدگاه ها
آخرین اخبار ورزش