لذت فوتبال را از هواداران نگیرید

ورزش

92960
string(790) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"675.0000000000001","_w":"1200","_y":"47.99999999999994","_x":"0","source":"\/news\/photo\/1404\/01\/20\/c343a01ceff3293cdaac0191232c2af7.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160px; height: 102.8px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateY(-6.4px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" لذت فوتبال را از هواداران نگیرید

فوتبال همیشه با خود معجزاتی دارد که همه را به شگفتی وا می‌دارد. فرقی هم نمی‌کند که این اتفاق در کجای دنیا رخ داده باشد؛ در اروپا، آمریکا یا قلب آفریقا.

حامد جیروی _ ایران آنلاین: این هیجان و اشتیاق به دنبال کردن و هواداری از این رشته، آنقدر وصف ناپذیر است که هر کسی را که مشتاق آن است، از خود بی‌خود می‌کند. از جوان و پیر گرفته تا مرد و زن و کودک و نوجوان، وقتی می‌خواهند تیم محبوب خود را تشویق کنند، دیگر کاری ندارد که چه حریفی پیش روست و چه شرایطی در پیش است. گویی فینال جام جهانی است نه یک بازی لیگ برتری در ایران!

پرشورهای تبریزی چنان ورزشگاه یادگار را در بازی تراکتور و استقلال مملو از جمعیت کردند که از حد تصور خارج بود. تا جایی که ویدیویی عجیب منتشر شد از اینکه یکی از هواداران تراکتور، خود را داخل پروژکتور استادیوم رسانده تا از آنجا تماشاگر مسابقه باشد!

این میزان از علاقه به تماشای یک بازی، بازتاب زیادی داشته، تا جایی که صفحه اینستاگرامی نشریه گاتزتا ایتالیا، پستی از حضور پرشور تماشاگران در این دیدار گذاشته و نوشته: «اشتیاق مرزی ندارد. باور نکردنی در ایران: ۱۲۰ هزار تماشاگر برای تراکتور- استقلال» اگرچه این تعداد تماشاگر برای ورزشگاه تبریز اغراق‌آمیز به نظر می‌رسد.آنها نشان داده‌اند که لقب پرشورها برازنده‌شان است و تراکتور روی همین حمایت است که توانسته خود را به عنوان مدعی اصلی قهرمانی فوتبال ایران در این فصل مطرح کند. با این حال، خبری که اخیراً منتشر شد، مبنی بر این بود که بازی‌های تراکتور و پرسپولیس به خاطر اتفاق‌های رخ داده در بازی برگشت دو تیم، تا دو سال بدون تماشاگر برگزار خواهد شد و این یعنی یکی از مهم‌ترین و جذاب‌ترین بازی‌های لیگ برتر، قرار نیست در چهار تقابل دو تیم، تماشاگر داشته باشد!

اینکه فوتبال ایران با مشکلات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری گوناگونی دست و پنجه نرم می‌کند، هیچ تردیدی وجود ندارد. گاهی برق ورزشگاه آزادی دچار مشکل می‌شود تا با ۲۹ دقیقه وقت تلف شده در بازی ایران و امارات، رکورد وقت‌های تلف شده تاریخ فوتبال جهان شکسته شود و گاهی مثل بازی پرسپولیس و تراکتور، ۳۳ زخمی بر جا می‌گذارد اما پاک کردن صورت مسأله به خودی خود، راهکار مناسبی نیست. در این سال‌ها چند بار تیم‌ها از حضور تماشاگر محروم شده‌اند؟ آیا مشکل حل شده است؟ خیر. پس باید فرهنگ‌سازی کرد و به دنبال نظم بیشتر بود. با حذف تماشاگر، تنها هیجان یک بازی بزرگ از بین می‌رود. این لذت را از هواداران نگیرید.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار ورزش