برای خسارت تا ۵۳ میلیون تومان منتظر کروکی پلیس نباشید!

جامعه

92994
برای خسارت تا ۵۳ میلیون تومان منتظر کروکی پلیس نباشید!

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ از حذف کروکی تا خسارت ۵۳ میلیون تومان خبر داد.

ایران آنلاین: سرهنگ احسان مومنی در یک برنامه تلویزیونی در این باره گفت: در تصادفات خسارتی، الزام به کشیدن و دریافت کروکی حذف شده و این مسئله بحث های زیادی در پی دارد.

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: شرکت‌های بیمه موظف هستند بجز در برخی موارد، بدون نیاز به گزارش یا کروکی پلیس، خسارت را پرداخت کنند.

وی ادامه داد: در تصادفات خسارتی، که هر دو طرف حادثه دارای بیمه‌نامه شخص ثالث هستند و گواهینامه معتبر دارند، اختلاف نظری میان آن‌ها وجود ندارد و مقصر حادثه به‌طور شفاف مشخص است و امکان دریافت خسارت تا سقف ۵۳ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان بدون ارائه کروکی پلیس فراهم شده است.

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ افزود: شرکت‌های بیمه مکلف هستند در صورت مراجعه زیان‌دیدگان، خسارت وارده را تا سقف تعیین‌ شده از محل بیمه‌نامه شخص ثالث مقصر حادثه پرداخت کنند.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جامعه