قائم‌مقام نمایشگاه کتاب:

ثبت‌نام ۳۴ ناشر لاتین و عرب برای حضور در نمایشگاه کتاب قطعی شده است

فرهنگ

93966
string(845) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"720.0000000000001","_w":"1280","_y":"124.19628647214849","_x":"1.2861388935880435e-13","source":"\/news\/photo\/1404\/01\/26\/9d671c5ae34c5013c2ceed91ece897b1.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160px; height: 106.625px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateX(-1.60767e-14px) translateY(-15.5245px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" ثبت‌نام ۳۴ ناشر لاتین و عرب برای حضور در نمایشگاه کتاب قطعی شده است

قائم مقام سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: تاکنون ثبت‌نام ۱۲ ناشر لاتین و ۲۲ ناشر عرب برای حضور در نمایشگاه قطعی شده است.

ایران آنلاین: علیرضا نوری‌زاده افزود: با وجود اینکه هنوز تا پایان مهلت ثبت نام، زمان باقی است،‌ ناشران لاتین و عربی استقبال خوبی را نشان داده‌اند.

مدیرکل اداره مجامع و تشکل‌های فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: تاکنون ثبت نام ۱۲ ناشر لاتین و ۲۲ ناشر عرب قطعی شده است که هر کدام نمایندگی تعداد قابل توجهی از ناشران این حوزه را برعهده دارند. تعداد ناشرانی که به صورت غیر مستقیم و از طریق نمایندگی در نمایشگاه حضور دارند،‌ هنوز مشخص نیست،‌ اما تاکنون ۳۰ ناشر عرب و لاتین (۲۴ ناشر لاتین و ۶ ناشر عرب) نمایندگی خود را به ناشران خارجی در نمایشگاه سپرده‌اند. البته تعداد ناشران حاضر در بخش کتاب خارجی نمایشگاه با پایان مهلت ثبت نام فراتر خواهد رفت.

نوری‌زاده تصریح کرد: ناشران عراقی که امسال مهمان ویژه نمایشگاه کتاب تهران هستند،‌ به زودی مشخص می‌شوند و کتاب‌های این ناشران نیز در روزهای پیش رو ارسال خواهد شد.

وی با بیان این مطلب که در این دوره عمده بار ناشران خارجی متعلق به جدیدترین آثار بازار بین‌الملل است،‌ گفت: آثار خوبی از ناشران مطرح متعلق به سال‌های ۲۰۲۳،‌ ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵ در راه است.

نوری‌زاده افزود: پنج ناشر عرب بارهای خود را به وزن ۲۲ تن از مقصد لبنان ارسال کرده‌اند که اکنون در مرز ترکیه است و در روزهای پیش رو به تهران می‌رسد،‌ ۲۰ تن بار نیز متعلق به ۱۲ ناشران لاتین از لندن ارسال شده که بخشی از آن زمینی و بخشی نیز از طریق هوایی ارسال خواهد شد.

وی ادامه داد: برخی از موزعان نیز کتاب‌هایی را وارد کشور کرده‌اند که وزن آن به حدود یک تن می‌رسد،‌ این کتاب‌ها به عنوان نخستین محموله کتاب‌های خارجی مراحل گمرکی خود را طی کردند و طی این هفته وارد فضای سالن ارزیابی محتوایی خواهند شد تا برای عرضه در نمایشگاه آماده شوند.

به گفته نوری‌زاده در این دوره نیز بخش گمرک در فضایی به وسعت ۶۰۰ متر مربع در مصلی تهران فعال شده و آماده دریافت کتاب‌های ناشران خارجی و موزعان کتاب از کشورهای دیگر است، این کتاب‌ها پس از بررسی و تطبیق با آیین‌نامه داخلی نمایشگاه، آماده عرضه در بخش اصلی نمایشگاه خواهند بود. هم‌چنین کارگروه ارزشیابی متشکل از متخصصان حوزه لاتین و عربی در هفته پیش رو تشکیل خواهد شد.

سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم برای ایران» از تاریخ ۱۷ تا ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ در مصلی امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد. عراق مهمان ویژه این دوره از نمایشگاه کتاب است.

همچنین نخستین فلوشیپ تهران با تمرکز بر حوزه کودک و نوجوان در حاشیه نمایشگاه کتاب برگزار خواهد شد. محسن جوادی رئیس و ابراهیم حیدری سخنگو و قائم مقام سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب است.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار فرهنگ