۲۸ متهم تحت تعقیب در پلدختر دستگیر شدند
جامعه
93985

فرمانده انتظامی پلدختر گفت: ۲۸ متهم تحت تعقیب قضائی و انتظامی در این شهرستان دستگیر شدند.
ایران آنلاین: سرهنگ شاپور گراوند اظهار داشت: در اجرای طرح شناسایی متهمان تحت تعقیب و متواری، دستگیری این افراد قانون گریز در دستور کار پلیس های تخصصی و ماموران انتظامی پلدختر قرار گرفت.
به گزارش ایرنا، وی افزود: طی چند روز گذشته در چندین عملیات پلیسی۲۸ متهم تحت تعقیب قضائی و انتظامی شناسایی و دستگیر شدند.
سرهنگ گراوند ادامه داد: برخورد قاطع و قانونی با مخلان نظم و امنیت عمومی، متهمان تحت تعقیب بطور ویژه از اولویت برنامه های پلیس این شهرستان می باشد.
کشف ۸۰۰ عدد قرص های روانگردان در سلسله
فرمانده انتظامی سلسله از کشف یک هزار و ۸۰۰ عدد قرص روانگردان در این شهرستان خبرداد.
سرهنگ محمد بوستان افروز اظهار داشت: در اجرای طرح ساماندهی واحد های صنفی در سلسله، ماموران انتظامی این شهرستان در بازدید از یک باب مغازه یک هزار و ۸۰۰ عدد قرص روانگردان کشف شد.
وی با بیان اینکه در این خصوص یک نفر دستگیر و برای۶ سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شد از شهروندان خواست، در صورت مشاهده هرگونه اقدام غیرقانونی در خصوص توزیع، تولید و مصرف موادمخدر و داروهای اعتیادآور بلافاصله موضوع را از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.
انتهای پیام/