معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس‌جمهور:

روستاها کانون امید و پیشرفت خواهند شد

سیاست

94281
string(797) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"720.0000000000001","_w":"1280","_y":"27.227440147329595","_x":"0","source":"\/news\/photo\/1404\/01\/28\/5ef38069d662ffdc3b8edd359b7edea3.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160px; height: 106.625px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateY(-3.40343px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" روستاها کانون امید و پیشرفت خواهند شد

معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور با تأکید بر احیای سنت‌ها و ظرفیت‌های بومی، گفت توسعه واقعی از دل روستاهای زنده و باهویت می‌گذرد و با همدلی، صداقت و حضور میدانی مسئولان می‌توان آینده‌ای امیدوارانه برای مناطق محروم ترسیم کرد.

ایران آنلاین: عبدالکریم حسین‌زاده، در نشست بررسی مسائل و مشکلات روستاهای شهرستان شهریار که با حضور دهیاران و اعضای شوراها برگزار شد، بر ضرورت هم‌افزایی و صداقت میان مسئولان و مردم تأکید کرد و گفت: با توجه به شرایط حساس کشور، اگر همدل و همراه نباشیم، امکان دستیابی به یک زندگی مناسب فراهم نخواهد شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، وی با اشاره به تأکیدات رئیس‌جمهور درباره حضور میدانی مسئولان افزود: سفرهای مسئولان نباید منجر به یأس و ناامیدی شود، بلکه باید با پرهیز از شعار و وعده‌های توخالی، به امیدآفرینی واقعی در بین مردم منجر گردد.

معاون رئیس‌جمهور با ابراز نگرانی از وضعیت فعلی روستاهای شهریار گفت: متأسفانه بسیاری از روستاهای این شهرستان هویت واقعی خود را از دست داده‌اند. نان داغ، فرشباف و تنور از عناصر ذاتی و تاریخی روستاها بوده که اکنون در این مناطق کم‌رنگ یا حذف شده‌اند.

معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور، کاهش همبستگی اجتماعی و بروز اختلافات بر سر منابعی چون آب و زمین را از پیامدهای این وضعیت دانست و اظهار داشت: نگاه و سبک زندگی شهری به روستاها تحمیل شده و این موضوع نیازمند بازنگری اساسی است.

حسین‌زاده با بیان اینکه به دنبال توسعه پایدار و واقعی در روستاها هستیم، تصریح کرد: باید ظرفیت‌های اصیل روستاها را شناسایی و بر پایه آن سرمایه‌گذاری و بارگذاری جمعیتی انجام شود تا شاهد رفع تدریجی محرومیت باشیم.

وی خواستار احصاء نظام مسائل و ظرفیت‌های روستاهای شهرستان شهریار شد و افزود: موازی‌کاری دستگاه‌ها با ادعای خدمت، تناقض دارد و در نظام حکمرانی اسلامی قابل پذیرش نیست. ما در معاونت راهبری، نظارت و برنامه‌ریزی را در اولویت داریم و دخالتی در وظایف نهادهای دیگر نخواهیم داشت.

معاون رئیس‌جمهور در ادامه، ضمن تقدیر از فعالیت تعاونی‌های روستایی شهریار، به معضل حاشیه‌نشینی و مهاجرت بی‌رویه به این روستاها اشاره کرد و گفت: نزدیکی به پایتخت باعث شده بازار سیاه زمین در این مناطق شکل بگیرد که نتیجه آن، نابودی کشاورزی و باغداری است.

وی در پایان بر لزوم احیای سنت‌ها و آیین‌های قدیمی روستاها تأکید کرد و افزود: فرهنگ اصیل روستایی نباید قربانی توسعه شتاب‌زده و بدون هویت شود.
انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار سیاست