به دنبال فراخوان ثبت‌نام ناشران؛

۹۱ ناشر خارجی برای حضور در نخستین فلوشیپ نشر تهران ثبت‌نام کردند

فرهنگ

94564
string(766) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"405","_w":"720","_y":"75","_x":"0","source":"\/news\/photo\/1404\/01\/30\/c0724d103008962bf181909df1d4f377.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160px; height: 106.667px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateY(-16.6667px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" ۹۱ ناشر خارجی برای حضور در نخستین فلوشیپ نشر تهران ثبت‌نام کردند

۹۱ ناشر خارجی از ۳۴ کشور برای حضور در نخستین «فلوشیپ نشر» تهران ثبت‌نام کردند که قرار است ۳۰ ناشر در این فلوشیپ حضور داشته باشند.

ایران آنلاین: به دنبال فراخوان ثبت‌نام ناشران برای حضور در رویداد فلوشیپ نشر، ۹۱ ناشر از ۳۴ کشور ثبت‌نام کردند که قرار است از میان آن‌ها ۳۰ ناشر انتخاب شوند.

این ناشران از کشورهای آلبانی، آرژانتین، استرالیا، آذربایجان، الجزایر، بنگلادش، برزیل، چین، مصر، اتیوپی، مجارستان، هند، اندونزی، عراق، ایتالیا، قزاقستان، کویت، قرقیزستان، مالزی، مغولستان، نپال، نیجریه، مقدونیه شمالی، عمان، پاکستان، فیلیپین، روسیه، عربستان، اسپانیا، سوریه، ترکیه، ازبکستان و ویتنام هستند.

همچنین ۶۴ ناشر ایرانی برای حضور در این رویداد ثبت‌نام کرده‌اند که از آن‌ها نیز ۴۰ ناشر با توجه به معیارهای مشخص شده و هیات داوران انتخاب خواهند شد.

این فلوشیپ با هدف تقویت حضور نشر ایران در عرصه جهانی، در نخستین دوره خود بر ادبیات و تصویر کودک و نوجوان تمرکز دارد. نخستین فلوشیپ نشر تهران ۲۲ تا ۲۵ اردیبهشت‌ همزمان با سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برگزار خواهد شد.

سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۷ تا ۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ با شعار «بخوانیم برای ایران» در محل مصلای امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.

فلوشیپ نشر (fellowship) به معنای تعامل ناشران، نویسندگان و کارگزاری‌های ادبی برای فروش حق مالکیت فکری کتاب است که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این زمینه با طرح‌هایی مانند گرنت (طرح حمایت از ترجمه و انتشار کتاب) و تاپ (حمایت از ترجمه و نشر آثار فارسی به زبان‌های دیگر) از فعالان حمایت می‌کند ولی تاکنون معادلی برای این واژه از سوی نهادهای مربوط اعلام نشده است.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار فرهنگ