پاراشنا به دنبال مدال پارالمپیک است

ورزش

94684
string(792) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"450.00000000000006","_w":"800","_y":"53.499999999999964","_x":"0","source":"\/news\/photo\/1404\/01\/31\/819827dd90a29fec43063962d3ead1e5.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160px; height: 111.4px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateY(-10.7px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" پاراشنا به دنبال مدال پارالمپیک است

مربی تیم ملی پاراشنا ابراز امیدواری کرد که تعداد مدال‌های این تیم در بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۶ ناگویا بالاتر از دوره قبلی در هانگژو باشد.

ایران آنلاین: شورش دلپسند مربی تیم ملی پاراشنا درباره حضور ملی‌پوشان ایران در مسابقات سری جهانی در ژاپن و کسب چهار طلا و یک برنز در این مسابقات اظهار داشت: رقابت‌های سری جهانی در چند مرحله و به میزبان کشورهای مختلف برگزار می‌شود که حضور در آنها برای کسب رنکینگ و کلاس‌بندی و بعضاً کسب سهمیه جهانی و پارالمپیک است. مسابقات ژاپن هم به منظور کلاس‌بندی، رنکینگ و ورودی مسابقات جهانی بود.

به گزارش تسنیم، وی ادامه داد: در جریان این رویداد، نفرات کشورمان کلاس بندی شدند، فقط کلاس یک نفر تغییر کرد و بقیه، همان چیزهایی بودند که از قبل بودند. ابوالفضل ملک اولادی پیش از این در کلاس S۸ بود که در جریان مسابقات کلاس S۹ را دریافت کرد. او با این وجود خوش درخشید و رکوردهای عالی به جا گذاشت. اگر کلاس ملک اولادی تغییر نمی‌کرد، حدود ۳،۴ ورودی مسابقات جهانی را می‌گرفت و مدال‌های خوشرنگ‌تری کسب می‌کرد، اما فقط یک برنز بدست آورد. ملی‌پوشان در مجموع ۵ سهمیه گرفتند که ۲ سهمیه توسط سینا ضیغمی‌نژاد و ۳ سهمیه توسط ابوالفضل ظریف‌پور به دست آمد.

دلپسند یادآور شد: ۶ ماه است که کار را در کادر فنی تیم ملی پاراشنا شروع کرده‌ایم و در ترکیب ملی‌پوشان به جز سینا ضیغمی‌نژاد و شاهین ایزدیار، سایر نفرات جدید هستند که اضافه شده‌اند؛ کسانی که قبلاً پشت خط می‌ماندند، اما الان اضافه شده‌اند و خوش می‌درخشند.

مربی تیم ملی پارا شنا عنوان کرد: چیزی که می‌خواستیم و توقعی که داشتیم، در مسابقات ژاپن برآورده شد. سعی کردیم در این مدت دست در تمرینات بچه‌ها نبریم و برنامه‌های خودشان را اجرا کنیم تا خللی در روند تمرینات پیش نیاید، چون این مسابقات نزدیک بود و فرصتی برای تغییر وضعیت وجود نداشت. قرار شد بعد از این رقابت‌ها، یک برنامه کامل و دقیق را تا بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۶ ناگویا ببندیم و کلاً همه نفرات زیر نظر کادر فنی باشند. در مجمع رکوردها بسیار خوب بود؛ به ویژه ظریف‌پور که واقعاً درخشان عمل کرد. ملک اولادی هم با وجود تغییر کلاس، رکوردهای خوبی به عنوان یک شناگر ۱۶ ساله داشت.

دلپسند درباره برنامه‌های پیش‌روی تیم ملی پاراشنا به تسنیم گفت: برنامه اصلی برای پاراآسیایی ناگویا و بعد آن نیز پارالمپیک ۲۰۲۸ لس‌آنجلس است. تعداد مدال‌های ما در ناگویا قطعاً بسیار بالاتر خواهد بود، در دوره‌های قبل نفرات زیادی اعزام نمی شدند، اما الان سیاست کمیته پارالمپیک به گونه‌ای است که شنا جزو اولویت‌ها شده و امیدواریم تعداد نفرات اعزامی زیاد شود. الان ۱۱ ورزشکار آماده مسابقه داریم و در ژاپن فقط ۶ نفر اعزام شدند. سایر نفرات نیز باید در رویدادهای بهتر شرکت کنند تا محک بخورند و بررسی کنیم در آینده چه می‌شوند، اما اگر نخواهم اغراق کنم، قطعا تعداد مدال‌ها در ناگویا دو برابر دوره قبل می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: برای پارالمپیک ۲۰۲۸ قطعاً به دنبال اولین مدال هستیم. الان برای آن هدف برنامه‌ریزی می‌کنیم و اگر اتفاق خاصی نیفتد، به چیزی که در برنامه است، خواهیم رسید. این ظرفیت در بچه‌ها وجود دارد و با توجه به رکوردها، این ظرفیت را دارند.


انتهای پیام/
منبع: تسنیم
دیدگاه ها
آخرین اخبار ورزش