در پی «بی‌توجهی سهوی یکی از برنامه‌های ضبطی پخش‌شده در قالب طنز سیاسی» صورت گرفت؛

واکنش شبکه نسیم به انتقادها از برنامه «محسن افشانی»

هنر

95124
واکنش شبکه نسیم به انتقادها از برنامه «محسن افشانی»

شبکه نسیم در بیانیه خودش آورده که ضمن تذکر جدّی به تیم تولید و تأکید بر لزوم توجه مستمر به سیاست‌های ابلاغی محتوایی با عوامل خاطی برخورد انضبطی به عمل آمد.

ایران آنلاین: امروز ویدئویی در فضای‌مجازی دست به دست شد که نشان می‌داد «محسن افشانی» در حال شوخی با وزیر خارجه عربستان است. شوخی که به صورت ساختگی با استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی ساخته شده بود. 

اما این اتفاق پس از سفر وزیر دفاع عربستان و بهبود روابط ایران و عربستان رقم خورده و این اتفاق قدری عجیب به نظر می‌رسید. تا جایی که بسیاری از کانال‌های مجازی و شبکه‌های اجتماعی آن را وایرال کردند و برخی از رسانه‌ای‌ها هم نسبت به این اقدام انتقاد داشتند و مطالبی را هم منتشر کردند.

پیگیری‌ها البته نشان می‌داد که این برنامه قبل از سال جدید ساخته شده و احتمالاً بی‌دقتی عوامل بازبینی را به همراه داشته است. 

با این اوصاف، شبکه نسیم در اطلاعیه‌ای نسبت به این اتفاق واکنش نشان داد. 


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار هنر