اعلام آمادگی وزارت دفاع برای حل ناترازی انرژی و اجرای پرژوههای اقتصادی
سیاست
95370

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی گفت: طبق گفته وزیر دفاع، این وزارتخانه آمادگی دارد در پروژههای اقتصادی، تأمین پنلهای خورشیدی و امنیت غذایی با هدف کمک به دولت ورود کند.
ایران آنلاین: ابراهیم رضایی در توضیح نشست امروز جمعه (پنجم اردیبهشت ماه) کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی به خبرنگاران گفت: جلسه امروز با حضور وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، معاونان وزیر و جمعی از مسئولان ارشد این وزارتخانه برگزار شد و وزیر دفاع گزارشی از برنامهها، رویکردها، اقدامات و دستاوردهای وزارت دفاع در هفتماه گذشته ارائه کرد.
به گزارش ایرنا، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه طبق گفته امیرسرتیپ نصیرزاده، حوزه دفاعی کشور نباید تحت هیچ شرایطی تضعیف یا تحتالشعاع مسائل سیاسی قرار گیرد، افزود: وزیر دفاع به عملیات های وعده صادق یک و ۲ اشاره کرده و گفت این عملیاتها تجارب ارزشمندی برای ما به همراه داشت که منجر به طراحی و اجرای روشهای نوین آفندی و پدافندی شد. این روشها پس از عبور از تست های موفق، اکنون در سیستمهای دفاعی و موشکی کشور عملیاتی شدهاند.
وی اضافه کرد: وزیر دفاع تاکید داشت بهرغم استفاده از ظرفیتهای مولد برای تقویت بنیه دفاعی به عنوان مسیر راهبردی، تصویب اعتبارات مورد نیاز از سوی مجلس نقش کلیدی در توسعه قدرت دفاعی کشور ایفا خواهد کرد.
رضایی با اشاره به بخش دیگری از سخنان وزیر دفاع درباره فعالیتهای اقتصادی این وزارتخانه یادآور شد: وی اعلام کرد که این وزارتخانه آمادگی دارد در پروژههایی مانند تأمین پنلهای خورشیدی برای جبران ناترازی برق، حوزه امنیت غذایی و پروژههای راهبردی اقتصادی با هدف کمک به دولت ورود کند.
وی درباره وضعیت بازنشستگان گفت: طبق گفته وزیر دفاع، در سال ۱۴۰۴، مبلغ ۱۱ هزار میلیارد تومان به طرح حکمت بازنشستگان اختصاص یافته و سرانه کارت حکمت به ۵۲۰ هزار تومان افزایش یافته است. همچنین، وام خرید جهیزیه و لوازم خانگی بدون سود از طریق اتکا به سقف ۱۰۰ میلیون تومان رسیده است.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اضافه کرد: در این جلسه همچنین گزارشی از دیپلماسی دفاعی، سفر وزیر دفاع عربستان به تهران، صادرات محصولات دفاعی، فعالیتهای وزارت دفاع در حوزه هوش مصنوعی و فناوری شناختی و مسائل اقتصادی توسط وزیر دفاع ارائه شد.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: اعضای کمیسیون در این نشست دیدگاهها و پیشنهادات خود را مطرح کردند که لزوم ایجاد بازدارندگی متناسب با تهدیدات، آسیبشناسی گذشته و رفع ضعفهای حوزه دفاعی، تقویت جبهه مقاومت در برابر تهدیدات، تقویت پدافند کشور، بومیسازی تجهیزات، توسعه دیپلماسی دفاعی، انتقاد از عدم تخصیص کامل بودجه دفاعی، توجه به بازنشستگان و رزمندگان معسر، مخالفت با هرگونه مذاکره درباره موشکهای بالستیک، تمرکز بر فناوریهای نوین از جمله هوش مصنوعی، ارائه مدل برای کاهش هزینه تولید، بازنگری در شرکتهای اقتصادی وزارت دفاع، ایفای مسئولیت اجتماعی، تقویت توان بالگردی کشور و توسعه دکترین دفاعی متناسب با تهدیدات نوظهور، مهمترین بخش های سخنان نمایندگان در این نشست بود.
انتهای پیام/