آغاز مذاکرات پرسپولیس با ستاره‌ها

دو بازیکن خارجی در تیررس سرخپوشان

ورزش

95420
string(769) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"675","_w":"1200","_y":"62.5","_x":"0","source":"\/news\/photo\/1404\/02\/06\/60883a550fa45698082f613383cc762d.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160px; height: 106.667px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateY(-8.33333px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" دو بازیکن خارجی در تیررس سرخپوشان

قهرمان بیست و چهارمین دوره مسابقات لیگ برتر از میان دو تیم تراکتور و سپاهان خواهد بود و به احتمال بسیار زیاد جام یا به تبریز می‌رود یا به اصفهان.

ایران آنلاین: جدایی پرسپولیس از این کورس باعث شد تا سرخپوشان به فکر فصل آینده باشند؛ این در حالی است که شاگردان اسماعیل کارتال هنوز روی کاغذ، شانس قهرمانی دارند اما شانس آنها بسیار ناچیز است. یکی از مواردی که سرخپوشان در روزهای گذشته با آن روبه‌رو بودند؛ موضوع استعفای رضا درویش، مدیرعامل باشگاه بود که این اتفاق نیفتاد و درویش در سمت خود ابقا شد.

عملکرد ناموفق پرسپولیس در فصل جاری باعث شده تا این باشگاه برای حفظ ستاره‌ها و جذب بازیکنان باکیفیت خیلی زود دست به کار شود. به گفته درویش سرخپوشان با سه بازیکن که دو نفر از آنها خارجی هستند، وارد مذاکره شده و با دو نفر ۹۰ درصد و با نفر سوم ۷۵ درصد توافق کرده‌اند.

بر اساس اطلاعات به دست آمده، یکی از گزینه‌های خارجی مدنظر پرسپولیس در اواخر سال گذشته به ایران آمده و با مدیران پرسپولیس مذاکره کرده است. البته نام این بازیکن هنوز به صورت رسمی اعلام نشده، اما گمانه‌زنی‌ها نشان‌دهنده این است که این بازیکن فلورن هادرجونای، مدافع راست ۳۰ ساله تیم ملی کوزوو است که در حال حاضر در تیم آلانیااسپور ترکیه عضویت دارد.

هادرجونای سابقه بازی در تیم‌هایی چون هادرسفیلد، اینگولشتات، کاسم‌پاشا، لوزرن و یانگ بویز را در کارنامه دارد و در دوران حرفه‌ای خود، انتقال‌هایی با مبالغ قابل توجه از جمله ۲ میلیون و ۵ میلیون یورو را تجربه کرده است.

او همچنین در تیم ملی کوزوو به میدان رفته است. در این میان به نظر می‌رسد که بیفوما، بازیکن تیم استقلال خوزستان هم یکی از گزینه‌های سرخپوشان باشد. او که سابقه کار با کارتال را در ترکیه دارد، بی‌میل نیست تا دوباره شرایطی فراهم شود تا بتواند زیر نظر این مربی کار خود را ادامه دهد.

این درحالی ‌است که چند روز پیش مدیر برنامه‌های بیفوما اعلام کرده بود این بازیکن با هیچ باشگاهی مذاکره یا توافق نکرده، اما از باشگاه پرسپولیس خبر می‌رسد که یکی از اهداف مهم تابستانی این باشگاه، جذب این بازیکن خارجی است.

با این شرایط به نظر می‌رسد، بیفوما که از زمستان صحبت‌هایی مبنی بر پیوستنش به پرسپولیس مطرح بود، در نهایت فصل آینده پیراهن این تیم را بر تن خواهد کرد. البته باشگاه‌هایی همانند سپاهان، استقلال و تراکتور هم خواهان به خدمت گرفتن بیفوما هستند و باید دید در نهایت کدام باشگاه موفق می‌شود او را جذب کند.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار ورزش