ملی‌پوش المپیکی روئینگ: برای ادامه تمرینات به یونان می‌روم

ورزش

95454
string(790) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"674.9999999999999","_w":"1200","_y":"16.500000000000057","_x":"0","source":"\/news\/photo\/1404\/02\/06\/8f585538c832df51ddf764a2a0e45c1a.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160px; height: 94.4px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateY(-2.2px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" ملی‌پوش المپیکی روئینگ: برای ادامه تمرینات به یونان می‌روم

ملی‌پوش المپیکی روئینگ گفت: با موافقت سرپرست فدراسیون روئینگ مقرر شد تمریناتم را در کشور یونان دنبال کنم و اگر سرمربی خارجی سطح بالایی برای تیم ملی آمد در اردوی ارومیه حاضر خواهم شد.

ایران آنلاین: نازنین ملائی روز شنبه درباره حضور در اردوی تمرینی کشور یونان، اظهار داشت: محسن شادی سرپرست فدراسیون اعلام کرده بود که از فروردین باید در اردوی تیم ملی در ارومیه باشم اما طی صحبتی که با او داشتم، مقرر شد تا برای اینکه پیشرفت بیشتری داشته باشم، برای ادامه تمرینات به یونان بروم. اگر سرمربی خارجی سطح بالایی آمد، در اردوهای ارومیه حاضر خواهم شد.

به گزارش ایرنا، وی افزود: در این مدت هم تهران بودم و سه ماه پیش آسیب دیدم و به دنبال درمان آسیب‌دیدگی خودم بود و الان بهبود پیدا کردم و بزودی راهی یونان خواهم شد و خودم را برای بازی‌های آسیایی ناگویا، مسابقات قهرمانی جهان و بازی‌های المپیک لس‌آنجلس آماده می‌کنم.

ملی‌پوش المپیکی روئینگ عنوان کرد: در حال حاضر نمی‌توانم پیش‌بینی از نتایج مسابقات پیش رو داشته باشم و هیچ وقت حرفی نزدم که به آن عمل نکنم و به هدفم در بازی‌های آسیایی خواهم رسید.

وی درباره تفاوت تمرینات در یونان و ایران، توضیح داد: تمرینات در ایران و یونان متفاوت است و وقتی در یونان تمرین می‌کنم به نظر می‌رسد در دنیای دیگری پارو می‌زنم. سال‌ها پیش در فضای مجازی نگاه می‌کردیم و می‌دیدیم که تایم و تمرینات ورزشکاران این کشورها چقدر خوب و بالاست و می‌گفتیم آنها چطور می‌توانستند چندین کیلومتر را در یکساعت پارو بزنند.

ملائی ادامه داد: وقتی تمریناتم را در یونان دنبال می‌کردم، همین اتفاق برای من افتاد و دیدم من هم می‌توانم مانند آنها پارو بزنم. پشت همه تمرینات اروپایی‌ها علم تمرینی است و به واسطه بالا و پایین شدن تمریناتی که مربی انجام می‌دهد، تایم‌ها و رکوردهایی که می‌خواستیم در آنجام می‌زدیم. بی‌جهت نیست که اروپایی‌ها می‌توانند در المپیک رکوردشکنی کنند و قهرمان شوند.

وی یادآور شد: سال ۱۴۰۳ سال خیلی سختی بود و چالش‌های مختلفی برایم پیش آمد. هرچند این چالش‌ها بخشی از زندگی من بود و باید اتفاق می‌افتاد و درس‌هایی از آن باید می‌گرفتم. ۱۷ سال بدون وقفه در اردوهای تیم ملی بودم و استراحت یک سال گذشته ریکاوری خوبی برایم بود. در این ۱۷ سال فشارهای روحی و عصبی در اردوها و قبل از اعزام داشتم و با چالش‌ها و حاشیه‌های زیادی روبرو بودم. این عوامل سبب شده بود تا ذهنم خسته شود و نیاز به ریکاوری داشتم.

ملی‌پوش المپیکی روئینگ گفت: جدایی روئینگ از قایقرانی بهترین اتفاقی بود که در سال گذشته رخ داد زیرا در تمام دنیا روئینگ از قایقرانی جداست. نتایجی که ما کسب می‌کردیم به اسم فدراسیون قایقرانی ثبت می‌شد. وزارتخانه بودجه اختصاصی به روئینگ نمی‌داد و نمی‌توانستیم انتظار داشته باشیم تا تمام آن بودجه را به ما بدهند اما الان بودجه مشخصی برای فدراسیون روئینگ در نظر می‌گیرند و این موضوع به نفع ماست و می‌توانیم امکانات و اردوهای بیشتر و عملکرد خوبی داشته باشیم.


انتهای پیام/
منبع: ایرنا
دیدگاه ها
آخرین اخبار ورزش