تیم منتخب هفته بیست‌ودوم لیگ برتر فوتبال

ورزش

95467
string(757) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"450.00000000000006","_w":"800","_y":"0","_x":"0","source":"\/news\/photo\/1404\/02\/06\/e775fa2c6b3aed54a2523b16e91aded3.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160px; height: 90px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: none;"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" تیم منتخب هفته بیست‌ودوم لیگ برتر فوتبال

تراکتور، آلومینیوم و شمس آذر هر کدام دو نماینده در جمع ۱۱ بازیکن برتر هفته بیست‌ودوم لیگ برتر فوتبال دارند.

ایران آنلاین: هفته بیست‌ودوم لیگ برتر فوتبال پس از برگزاری دو مسابقه معوقه به پایان رسید، هفته‌ای که در شروع آن، پرسپولیس با اسماعیل کارتال به دوران اوج بازگشته بود و در پایان آن، دوران سیاه استقلال تداوم یافت.

به گزارش تسنیم، در این هفته شمس آذر به لطف دو واکنش طلایی محسن فروزان و دو گل احسان محروقی، مس را شکست داد. درخشش دانیال ایری در خط دفاعی ملوان یکی از پایه‌های برتری ملوان در دربی شمال کشور بود و رامین رضاییان علاوه بر گل زودهنگامی که به هوادار زد، موقعیت‌های فراوانی روی دروازه تیم قعرنشین ساخت. البته این عملکرد برای تنها برد بوژوویچ در استقلال کافی نبود.

در برتری آلومینیوم برابر گاندوها، عارف حاجی‌عیدی در پُستی جدید و در خط دفاعی به میدان رفت و محمدامین کاظمیان زننده یکی از زیباترین گل‌های هفته بود. استقلال خوزستان نیز با گل هوشمندانه تیوی بیفوما، یک امتیاز از سپاهان گرفت و سردار دورسون زننده گل پیروزی‌بخش پرسپولیس در یزد بود.

تراکتور نیز در شب پُرحاشیه «فولاد آره‌نا» سه امتیاز از فولاد گرفت. مهدی ترابی با حرکتی استثنایی یک گل برای دروژدک ساخت و مهدی هاشم‌نژاد از معدود فرصت‌هایی که نصیبش شد، بهره برد تا تراکتور را در یک‌قدمی قهرمانی لیگ بیست‌وچهارم قرار بدهد.

تیم منتخب هفته بیست‌ودوم لیگ برتر فوتبال به شرح زیر است:

دروازه‌بان: محسن فروزان (شمس آذر)

مدافعان: رامین رضاییان (استقلال)، دانیال ایری (ملوان) و عارف حاجی‌عیدی (آلومینیوم)

هافبک‌ها: محمد امین کاظمیان (آلومینیوم)، مهدی ترابی (تراکتور)، محمد حسین صادقی (هوادار) و احسان محروقی (شمس آذر)

مهاجمان: تیوی بیفوما (استقلال خوزستان)، مهدی هاشم‌نژاد (تراکتور) و سردار دورسون (پرسپولیس)

نتایج دیدارهای هفته بیست‌ودوم لیگ برتر فوتبال در زیر آمده است:

گل‌گهر سیرجان ۲ - خیبر خرم‌آباد صفر
سپاهان اصفهان یک - استقلال خوزستان یک
شمس آذر قزوین ۳ - مس رفسنجان یک
ملوان بندر انزلی یک - نساجی مازندران صفر
آلومینیوم اراک ۲ - ذوب‌آهن اصفهان صفر
چادرملوی اردکان صفر - پرسپولیس یک
استقلال ۲ - هوادار ۲
فولاد خوزستان یک - تراکتور تبریز ۲


انتهای پیام/
منبع: تسنیم
دیدگاه ها