راه‌یابی «دختر قاصدک‌ها» به ژاپن و فرانسه/ کارگردان ایرانی داور جشنواره زنان ترکیه شد

هنر

95624
string(776) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"450","_w":"800","_y":"128.76360493321573","_x":"0","source":"\/news\/photo\/1404\/02\/06\/0dfbecf7fa0588d8465aaea20abec692.jpg","_pr_css":"display: block; width: 80px; height: 60px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateY(-12.8764px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" راه‌یابی «دختر قاصدک‌ها» به ژاپن و فرانسه/ کارگردان ایرانی داور جشنواره زنان ترکیه شد

راه‌یابی «ردپا» به جشنواره فیلم بسیار کوتاه فرانسه و «دختر قاصدک‌ها» به جشنواره ژاپنی، برگزاری نخستین جشنواره بین‌المللی فیلم «آوای صلح» در ارس، داوری مریم بحرالعلومی در جشنواره زنان ترکیه، اهم اخبار سینمایی امروز هستند.

ایران آنلاین: مستند «زرخاتون» به کارگردانی و تهیه کنندگی حمیدرضا زینالی پس از پایان مراحل فنی آماده نمایش شد.
 
به گزارش ایرنا، این مستند روایتی پرتره از زرخاتون عظیمی ایرندگان، آخرین بازمانده نسل طلایی زنان سوزن دوز بلوچ است که نقش بسیار مهمی در آموزش و گسترش سوزی در منطقه بلوچستان داشته است.
 
زرخاتون دارای دکترای هنری افتخاری درجه یک و آثارش آنچنان زیبا و چشمنواز است که دارای گواهی اصالت یونسکو است.‌
 
فیلمبرداری فیلم «زرخاتون» در سه مرحله و در شهر خاش، منطقه ایرندگان و روستای گِنز توسط حمیدرضا زینالی انجام شده است.
 
زینالی هدف از تولید این فیلم را قدردانی از زنی خود ساخته و سختکوش دانست که هدایتگر بسیاری از زنان و دختران پس از خود بوده است.
 
وی تاکید کرد: با ساخت فیلم هایی از این دست نه‌ تنها می توان باعث بیشتر دیده شدن این زنان هنرمند شد بلکه به رونق فروش این آثار که نقش بسیار مهمی در زندگی آنها دارد، کمک می شود.
 
او همچنین اظهار داشت: فیلم هایی اینچنین تصویری غیر از فقر و خشونت از سرزمین زیبای بلوچستان را نمایش خواهند داد.
 

مریم بحرالعلومی داور جشنواره زنان ترکیه شد

 
راه‌یابی «دختر قاصدک‌ها» به ژاپن و فرانسه/ کارگردان ایرانی داور جشنواره زنان ترکیه شد
 
مریم بحرالعلومی کارگردان، پخش‌کننده بین‌المللی و تهیه‌کننده سینما، به عنوان داور در جشنواره International Women Filmmakers Festival ترکیه حضور دارد.
 
جشنواره بین‌المللی فیلمسازان زن، یکی از فستیوال‌های مهم و پر طرفدار آسیایی است که توسط انجمن کارگردانان زن‌ ترکیه از سال ۲۰۱۵ با تمرکز بر آثار سینمایی، کوتاه، انیمیشن، مستند ساخته شده توسط زنان، در شهر ازمیر برگزار می‌شود.
 
مریم بحرالعلومی، از اعضای کانون کارگردانان و جامعه صنفی تهیه‌کنندگان سینمای ایران برشمرده می‌شود که تاکنون افتخارات جهانی بسیاری کسب کرده و در جشنواره‌های متعددی به عنوان داور یا عضو هیات انتخاب دعوت شده است.
 
این کارگردان ایرانی به همراه سینماگرانی از کشورهای آلمان، فرانسه و ترکیه، تاریخ پنجم تا دهم می ۲۰۲۵ داوری فیلم‌های سینمایی حاضر در هشتمین جشنواره بین‌المللی Kadin Yönetmenler Festivali را بر عهده دارند.
 

«دختر قاصدک‌ها» به جشنواره ژاپنی راه یافت

 
فیلم کوتاه «دختر قاصدک‌ها» به نویسندگی و کارگردانی آزاده مسیح‌زاده و تهیه‌کنندگی راضیه غلامی به بیست و هفتمین دوره جشنواره بین‌المللی Short Shorts Film Festival & Asia در ژاپن راه پیدا کرد.
 
این جشنواره از مهم‌ترین جشنواره‌های فیلم کوتاه در آسیا و یکی از جشنواره‌های مورد تأیید آکادمی اسکار است.
 
«دختر قاصدک‌ها»، روایتگر بخشی از زندگی دختری‌ست که با وجود موانع وارد دنیای فوتبال می‌شود و با ایستادگی‌اش در زمین، تعادل را بر هم می‌زند.
 
این فیلم با نگاهی استعاری به تقابل حقیقت و دروغ، صداقت نسل جوان و ایستادگی آنها را به تصویر می‌کشد.
 
«دختر قاصدک‌ها» پیشتر در یازدهمین دوره جشنواره Smile International Film Festival که یکی از بزرگترین فستیوال‌های کودک هند است، موفق به گرفتن جایزه بهترین فیلم از نگاه داوران جوان این جشنواره شد.
 
تارا سروش، بنیام افرنگه و عبدالله بهادری بازیگرانی هستند که در این فیلم به ایفای نقش پرداختند.
 

راه‌یابی «ردپا» به جشنواره فیلم بسیار کوتاه فرانسه

 
فیلم کوتاه «ردپا» به کارگردانی مصطفی اعلمی، تولید شده در باشگاه فیلم رویش و محصول مرکز فیلم جوان سوره، در تازه‌ترین حضور جهانی خود، به بخش منتخب بیست‌وهفتمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم بسیار کوتاه (Très Court International Film Festival) کشور فرانسه راه پیدا کرد.
 
بدین ترتیب این جشنواره از ۶ تا ۱۵ ژوئن ۲۰۲۵ برابر با (۱۶ تا ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) در فرانسه و همزمان در ده‌ها کشور دیگر به‌صورت جهانی برگزار می‌شود.
 
جشنواره Très Court یکی از رویدادهای معتبر و شناخته‌شده در حوزه فیلم‌های بسیار کوتاه (زیر چهار دقیقه) است که تمرکز بر روایت‌های فشرده، خلاقانه و جهانی‌پسند در قالب‌های مختلف سینمایی جزو اهداف آن محسوب می‌شود.
 
این جشنواره هر ساله میزبان آثاری از فیلمسازان جوان و حرفه‌ای از سراسر جهان بوده و به‌دلیل ساختار فشرده و بین‌المللی خود، از جایگاه ویژه‌ای در تقویم جشنواره‌ای سینمای مستقل برخوردار است.
 
فیلم کوتاه «ردپا» پیش از این نیز با حضور در جشنواره‌های متعدد بین‌المللی، مورد توجه قرار گرفته بود و انتخاب آن در یکی از رویدادهای مهم اروپایی، گامی دیگر در مسیر دیده‌شدن آثار کوتاه ایران در سطح بین‌المللی محسوب می‌شود.
 
پخش بین‌المللی فیلم کوتاه «ردپا» برعهده مرکز بین‌الملل سوره است.
 

برگزاری نخستین جشنواره بین‌المللی فیلم «آوای صلح» در ارس

 
معاونت فرهنگی هنری خانه سرباز صلح ایران با همکاری معاونت فرهنگی اجتماعی گردشگری دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری ارس در راستای اهداف فرهنگی و صلح‌طلبانه خود، با همکاری معاونت فرهنگی گردشگری دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد، نخستین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم «آوای صلح» را با هدف شناسایی و معرفی فیلم‌هایی با محوریت مفهوم صلح برگزار می‌کند.
 
ایجاد فضایی با نشاط و امیدبخش در میان فیلم‌سازان از طریق برگزاری یک رویداد فرهنگی و هنری، برجسته‌سازی نقش صلح، دوستی و تعامل در زندگی فردی، اجتماعی و بین‌المللی، توسعه ارتباطات میان فیلم‌سازان داخلی و خارجی و معرفی فرهنگ و سینمای ایران به جهان و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مناطق آزاد برای گسترش همکاری‌های فرهنگی و هنری بین‌المللی از اهداف جشنواره است.
 
موضوعات جشنواره عبارتند از: صلح در زندگی روزمره، تأثیرات صلح بر جامعه، میراث فرهنگی و همزیستی بومی، چالش‌های محیطی و راهکارهای صلح‌آمیز، نوآوری و فناوری در راستای صلح و تجربه‌های شخصی و داستان‌های الهام‌بخش.
 
این رویداد بین المللی در بخش فیلم‌های بلند سینمایی، فیلم‌های کوتاه داستانی، مستند و انیمیشن برگزار می شود و فیلم‌های سینمایی ایرانی و غیرایرانی تولید شده که با موضوعات جشنواره هم‌خوانی داشته باشند، امکان شرکت در جشنواره را دارند.
 
به برگزیدگان هر بخش، تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و مبلغ ۳ میلیارد ریال اهدا می‌شود.
 

موافقت شورای پروانه فیلمسازی غیرسینمایی با ساخت ۵ فیلم‌نامه

 
شورای پروانه فیلمسازی غیرسینمایی با ساخت ۵ فیلم‌نامه موافقت کرد.
 
فیلم‌نامه‌ بلند داستانی «ما» به تهیه‌کنندگی فریدون نجفی‌حاجیور، کارگردانی حسین وادی‌زاده و نویسندگی حمیدرضا مزرعه خطیری؛ فیلم‌نامه‌های کوتاه داستانی «آخرین رز روز» به تهیه‌کنندگی، کارگردانی و نویسندگی سیاوش شاه‌مرادی؛ «مبینا عینک من کجاست» به تهیه‌کنندگی، کارگردانی و نویسندگی رضا ثابت‌پور؛ «چهار» به تهیه‌کنندگی، کارگردانی و نویسندگی ساسان سلیمی؛ و مستند «کتابخانه تئاتر شهر» به تهیه‌کنندگی، کارگردانی و نویسندگی سهند خلج امیر حسینی موافقت شورای پروانه فیلمسازی غیرسینمایی را اخذ کردند.

انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار هنر