هشدار اندونگ به استقلال
ورزش
95802

دیدیه اندونگ برای دریافت مطالبات خود به استقلال نوتیس داد.
ایران آنلاین: از باشگاه استقلال خبر می رسد دیدیه اندونگ که پیش از این برای دریافت پاداش های معوقه اش به باشگاه استقلال هشدار داده بود، نوتیس تازه ای ارسال کرده است.
به گزارش خبر ورزشی، گویا اندونگ بابت قرارداد خود و پاداش های معوقه مطالباتی دارد و بعد از چند بار مذاکره و رایزنی حالا ناچار شده به استقلال نوتیس بدهد.
برابر با شنیده های ما، دیدیه اندونگ اعلام کرده اگر تا ۱۵ روز آینده مطالبات خود را دریافت نکند، قراردادش را با استناد به بند حمایتی فیفا فسخ خواهد کرد.
پیش از این مدیران استقلال به هواداران وعده داده بودند ستاره های فعلی را حفظ کنند اما حداقل در مورد اندونگ، موضوع تمدید قرارداد از مرحله حرف فراتر نرفته است که اگر غیر از این بود دو نوتیس پیاپی از سمت این بازیکن و میدر برنامه اش به باشگاه استقلال ارسال نمی شد.
انتهای پیام/