همسرم نقش بسیار مهمی در زندگیام داشته است
دریایی: به دنبال سهمیه جهانی هستم
ورزش
95831

جام جهانی ساندا ۲۰۲۵ در چین با مدال طلای صدیقه دریایی در وزن ۶۵ کیلوگرم برای تیم ملی زنان ایران آغاز شد.
پریسا غفاری _ ایران آنلاین: او که یکی از سه بانوی ووشوکار مدالآور کشورمان بود، ابتدا نماینده برمودا و سپس استرالیا را ناکاوت کرد تا طلای جام جهانی را به گردن بیندازد. دریایی از سال ۱۳۸۸ عضو تیم ملی بوده و آخرین مدالش را در سال ۱۳۹۵ به دست آورد، جایی که برای حضور در مسابقات جام جهانی و قهرمانی آسیا به چینتایپه سفر کرده بود.
با این حال دریایی پس از سالها استمرار در ووشو، توانسته بار دیگر به اوج بازگردد. موفقیت در مسابقات قهرمانی آسیا ۲۰۲۴ ماکائو و طلای مسابقات کسب سهمیه جام جهانی در چین، حاکی از اراده این مازنی مبارز بوده است.
صدیقه دریایی درباره مدالش در جام جهانی ساندا میگوید:«آماده شدن برای این رقابت، حاصل ۴ دوره اردو، تمرینات پرفشار زیر نظر استاد الهه منصوریان و برنامهریزی دقیقی بود که فدراسیون داشت.»او در ادامه نیز بیان میکند:«در این مسابقات بیش از ۲۵ کشور از سراسر جهان شرکت داشتند. نفرات اول تا سوم مسابقات جهانی آمریکا، سهمیه این رقابتها را گرفته بودند. سطح مسابقات بسیار بالا بود و رقابتها در فضایی کاملاً حرفهای برگزار شد.»
زندگی صدیقه دریایی ۳۳ ساله با ووشو درآمیخته است. او یک مربی سازنده در آمل است و همراه همسرش باشگاه تخصصی ووشو را اداره میکنند و خود نیز کارمند سازمان فرهنگی-ورزشی شهرداری آمل است. از نکات جالب زندگی مشترک صدیقه دریایی و همسرش این است که همسر او مربی سابقش بوده است. دریایی عنوان میکند:«همسرم نقش بسیار مهمی در زندگیام داشته است، حالا هم با هم تمرین میکنیم. شاید اگر او نبود در بسیاری از اتفاقات، کم میآوردم. او به من انگیزه و امید داد و قدردان او هستم.»
نسل جدید ووشو پا جای پای بزرگترها میگذارند. با گذر از سالها، شاهد ظهور نسل جدیدی از دختران مبارز خواهیم بود که برای رشد، به امثال صدیقه دریایی و خواهران منصوریان نگاه میکنند. صدیقه دریایی در اینباره میگوید:«در بین دختران جوانمان، نفرات مستعد و بسیار پرتلاشی داریم. با پشتکاری که از آنها میبینم، میتوانند آینده درخشانی داشته باشند، البته اگر غرور گریبان آنها را نگیرد. نسل من و خواهران منصوریان دارای این ویژگی بودند که مدال و موفقیت، تأثیری در نوع نگرش و تفکراتشان نداشت و از غرور دور بودند. از صمیم قلب امیدوارم جوانان ووشو هم با این روش فکری، رشد و به ورزش کشور خدمت کنند.»
طلایی جام جهانی به برنامههای آینده و اهداف شخصی خود نیز اشاره میکند:«در شهریورماه مسابقات جهانی برزیل را پیش رو داریم که از اهمیت ویژهای برخوردار است. همچنین اوایل خردادماه مسابقات انتخابی دروناردویی تیم ملی انجام میشود که از میان ۷ وزن، تنها ۳ وزن به مسابقات جهانی اعزام میشوند و تلاش دارم با ارائه بهترین عملکرد، یکی از این سهمیهها را به دست آورم.»دریایی همچنین از نقش الهه منصوریان در تیم ملی تمجید کرد و گفت که این قهرمان سابق تیم ملی در نقش مربی، جانانه برای تیم وقت گذاشت و دلسوزانه زحمت کشید.
انتهای پیام/