طبق پیش‌بینی‌ها؛

فعلا توفان ادامه دارد

جامعه

96006
string(796) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"1037","_w":"1843.5555555555554","_y":"0","_x":"9.722222222222296","source":"\/news\/photo\/1404\/02\/08\/1fed8005f499a41aaa36575158e11f6d.jpg","_pr_css":"display: block; width: 161.688px; height: 90px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateX(-0.84378px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" فعلا توفان ادامه دارد

گویا توفان ول کن تهران نیست، چون طبق پیش‌بینی‌ها این توفان تا یکی دو روز دیگر هم رخ می‌دهد. این رخداد را صادق ضیائیان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا هم تایید می‌کند.

مهسا قوی‌قلب - خبرنگار روزنامه ایران: گویا توفان ول کن تهران نیست، چون طبق پیش‌بینی‌ها این توفان تا یکی دو روز دیگر هم رخ می‌دهد. این رخداد را صادق ضیائیان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا هم تایید می‌کند. به گفته او این ناپایداری‌ها تا فردا هم ادامه دارد.

ضیائیان درباره این توفان بهاری به ایران می‌گوید: «تندباد شب گذشته از یک‌شنبه شب خفیف‌تر بود و بیشترین شدت سرعت در ایستگاه فرودگاه امام خمینی به میزان ۷۰ کیلومتر بر ساعت و در مهرآباد با سرعت ۵۵ کیلومتر بر ساعت ثبت شد. این توفان از غرب استان تهران وارد شده و به حدود ۴ ساعت در استان تهران فعال بود و بعد با شدت کمتری وارد استان‌های البرز و قزوین هم شد.»

صدور هشدار نارنجی

او با اشاره به اینکه وقوع تهران تا پایان روز چهارشنبه هم پیش‌بینی شده است، توضیح می‌دهد: «این توفان باز هم امکان درگیر کردن استان‌های همجوار تهران را هم دارد و برای امروز و فردا نیز هشدار نارنجی صادر شده است. البته احتمال وقوع توفان در ساعات عصرگاهی و پایانی روز پیش‌بینی می‌شود و مردم باید توصیه‌ها و ملاحظات ایمنی را در این زمینه به کار ببندند.»

به گزارش «ایران» در نتیجه وقوع توفان در یک‌شنبه شب هفته جاری، دو نفر کشته شده و ۴۱ نفر مصدوم شدند. علاوه بر آن، افتادن، درخت، بنرها و تابلوهای شهری نیز خساراتی را به ویژه برای خودروها با خود به همراه داشت. به همین دلیل توصیه شده تا فردا شب از ایستادن در محیط‌های باز هم مثل پشت بام‌ها و مناطق مرتفع باید پیشگیری شده و از طبیعت گردی و کوهنوردی نیز پرهیز شود.

ایران آنلاین
انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جامعه