نشر شاهد با بیش از ۴۰۰ عنوان کتاب در نمایشگاه کتاب/ تخفیف ۵۰درصدی به خانواده ایثارگران

فرهنگ

96762
string(851) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"571.6210071707953","_w":"1016.2151238591916","_y":"78.44524119947845","_x":"262.6727509778357","source":"\/news\/photo\/1404\/02\/13\/16b08cbe58732608fa388c5a52d4b8aa.jpg","_pr_css":"display: block; width: 201.532px; height: 134.302px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateX(-41.357px) translateY(-12.351px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" نشر شاهد با بیش از ۴۰۰ عنوان کتاب در نمایشگاه کتاب/ تخفیف ۵۰درصدی به خانواده ایثارگران

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: انتشارات شاهد با ۴۰۰ عنوان کتاب در سی‌وششمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران حضور می‌یابد.

ایران آنلاین: یعقوب سلیمانی اظهار داشت: نشر شاهد در سی‌وششمین دوره نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با ۴۰۰ عنوان کتاب پرفروش، یکصد اثر چاپ اولی و بیش از ۵۰ کتاب کودک و تازه‌های گروه مجلات شاهد میزبان علاقمندان به کتاب و کتابخوانی است.

وی افزود: «نشر شاهد» در این نمایشگاه با شعار؛ «بخوانیم برای ایثار، بخوانیم برای ایران» به عرضه آثار متنوع با موضوع ایثار و شهادت می‌پردازد و از تازه‌ترین آثار خود در سالن «سرای اهل قلم» نمایشگاه کتاب رونمایی می‌کند. همچنین میزبان نشست ادبی با حضور کارشناسان خبره کتاب و رسانه است.

سلیمانی ادامه داد: نشر شاهد از سال‌های گذشته کار خود را در حوزه ترجمه آغاز کرده و ۶۵ عنوان کتاب در عرصه‌های بین‌المللی ترجمه کرده است که ۱۸ عنوان از این آثار در امسال در نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود.

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران خاطر نشان کرد: همچنین در راستای تسهیل دسترسی آحاد مردم به محتوای کتب نشر شاهد و متناسب با ذائقه نسل جوان ۲۱۵ عنوان کتاب صوتی حوزه ایثار و شهادت نیز در این نمایشگاه در دسترس عموم قرار می‌گیرد. در غرفه نشر شاهد به خانواده شهدا و ایثارگران ۵۰ درصد تخفیف داده می شود و تمام بازدیدکنندگان از این غرفه می‌توانند از طریق نرم‌افزار ویژه، تفالی به وصیت‌نامه شهدا بزنند.

سلیمانی گفت: نشر شاهد، ناشر مرجع و تخصصی حوزه ایثار و شهادت در ۳۶ سال فعالیت مستمر و موثر خود ۲ هزار و ۲۷۲ عنوان کتاب و بیش از هشت هزار و ۵۰۰ عنوان کتاب در قالب مشارکت و حمایت از نویسندگان و ناشران در گونه‌های مختلف ادبیات پایداری تالیف و منتشر کرده و از ناشران فعال و پیشگام در انتشار مستندات، اسناد و خاطرات شفاهی شهدا و ایثارگران در دوران‌های مختلف انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، مدافعان حرم و عرصه‌های گوناگون ایثارگری‌های مردم ایران اسلامی است.

سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم برای ایران» ۱۷ تا ۲۷ اردیبهشت‌ در مصلای امام خمینی‌(ره) و همزمان به‌صورت مجازی در ketab.ir برگزار می‌شود.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار فرهنگ