۱۰ تیم خارجی در جام تختی حضور دارند

ورزش

96867
string(825) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"360","_w":"640","_y":"66.99999999999994","_x":"5.912823350442149e-14","source":"\/news\/photo\/1404\/02\/14\/78c056b0452d30787a2cfaf5640bcf47.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160px; height: 106.75px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateX(-1.47821e-14px) translateY(-16.75px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" ۱۰ تیم خارجی در جام تختی حضور دارند

رییس هیات کشتی اصفهان از حضور ۱۰ تیم خارجی در رقابت‌های بین‌المللی کشتی آزاد جام تختی در اصفهان خبر داد.

ایران آنلاین: مصطفی میرزایی در گفتگو با ایسنا، درباره میزبانی اصفهان از رقابت‌های بین المللی کشتی آزاد جام تختی، اظهار کرد: موافقت فدراسیون کشتی با میزبانی اصفهان از این رقابت‌ها پس از رایزنی استاندار اصفهان با رییس فدراسیون کشتی میسر شد و جا دارد از آقای دبیر بخاطر اعطای میزبانی این رویداد بین‌المللی به اصفهان قدردانی کنم. اعطای میزبانی این مسابقات به اصفهان پس از ۳۰ سال به دلیل موفقیت‌های کشتی اصفهان و مسیر رو به رشد کشتی در این استان بوده و قطعا با حمایت‌های مسئولان کشتی اصفهان به جایگاه شایسته خود خواهد رسید.

به گزارش ایسنا، رییس هیات کشتی اصفهان، افزود: تمامی اقدامات لازم برای میزبانی شایسته و در خور نام جهان پهلوان تختی از این مسابقات انجام شده و کاملا آماده میزبانی از این رقابت‌ها هستیم. ستادی به ریاست استاندار اصفهان تشکیل شد و تمامی امور زیر این نظر این ستاد انجام شد. تاکید استاندار نیز این بوده که این رقابت‌ها در بهترین شرایط برگزار شود. مسابقات در سالن ۶ هزار نفری ۵ آبان برگزار می‌شود و اسکان مهمانان داخلی و خارجی در بهترین هتل‌های اصفهان خواهد بود. همچنین امور مربوط به ترانسفر تیم‌های خارجی از تهران توسط میزبان مسابقات انجام خواهد شد.

وی تصریح کرد: برخی تیم‌های خارجی از روز سه‌شنبه وارد اصفهان می‌شوند و تیم‌های ایرانی و برخی دیگر از تیم‌های خارجی نیز روز چهارشنبه وارد اصفهان خواهند شد. رقابت‌ها نیز در روزهای پنج‌شنبه و جمعه از ساعت ۱۰ تا ۱۴ و ۱۶ تا ۲۰:۳۰ برگزار می‌شود.

میرزایی درباره تیم‌های خارجی حاضر در رقابت‌های بین‌المللی کشتی آزاد جام تختی، گفت: ۱۰ تیم از کشورهای روسیه، ترکیه، هند، هلند، ارمنستان، تاجیکستان، افغانستان، ترکمنستان و قزاقستان برای حضور در این مسابقات عازم اصفهان می شوند و کشتی‌گیران مطرح داخلی نیز در این مسابقات به میدان می‌روند. همین امر باعث شده جام تختی از سطح کیفی بالایی برخوردار شود و قطعا شاهد رقابت‌های جذابی خواهیم بود.

از آنجا که کشتی‌گیران مطرحی همچون هاشم قنبری و مرحوم داریوش ذاکری و برخی از کشتی‌گیران نامی دیگر در کارخانه ذوب آهن مشغول به کار بوده‌اند و پیوند میان این مجموعه و کشتی همواره برقرار بوده است، کارخانه ذوب آهن به عنوان حامی مالی رقابت‌های جام تختی فعالیت دارد. تلاش‌های زیادی برای برگزاری شایسته این مسابقات انجام شده و امیدوارم میزبان خوبی برای این رقابت‌ها باشیم.


انتهای پیام/
منبع: ایسنا
دیدگاه ها