پزشکیان:

بی عدالتی و تبعیض بین مدارس دولتی و غیردولتی برازنده نظام اسلامی نیست

دولت

97139
string(747) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"405","_w":"720","_y":"0","_x":"0","source":"\/news\/photo\/1404\/02\/15\/bf76e4d8d93df59705f46017585d3de5.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160px; height: 106.667px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: none;"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" بی عدالتی و تبعیض بین مدارس دولتی و غیردولتی برازنده نظام اسلامی نیست

رئیس جمهور، با تاکید بر ضرورت برقراری عدالت آموزشی و بهبود کیفیت آموزش در همه مدارس کشور، گفت: برازنده نظام اسلامی نیست که بین مدارس دولتی و غیر دولتی و برخی مدارس خاص تبعیض و بی عدالتی در کیفیت و نوع آموزش وجود داشته باشد.

ایران آنلاین: مسعود پزشکیان عصر دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ در نشست نهضت توسعه عدالت در فضای آموزشی با مشارکت مردم در شهر مشهد، گفت: باور و اعتقاد من این است که با حضور و مشارکت مردم همه مشکلات قابل حل است، در زمینه ساخت فضاهای آموزشی مورد نیاز در کشور و بهبود کیفیت آموزش نیز همکاری مردم حلال مشکلات است.

به گزارش ایرنا، پزشکیان تاکید کرد: اینکه فضای مناسب برای آموزش فرزندان خود نداشته باشیم به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست و نپذیرفتن این شرایط و تلاش برای حل مشکل می تواند نخستین گام باشد.

رئیس جمهور با بیان اینکه یکی از راه های حل مشکلات، کمک های دولتی است اما اگر دولت امکانات و بودجه لازم برای کمک را نداشت آیا ما نباید برای حل مشکل تلاش کنیم؟ تصریح کرد: کمک و مشارکت مردم می تواند بسیار به حل مشکلات کمک کند و ما می توانیم با استفاده از ظرفیت مردمی و خیرین و نیکوکاران، موانع را از پیش پای خود برداریم.

پزشکیان در ادامه با قدردانی از اقدامات عملی انجام شده در خراسان رضوی برای ساخت فضاهای آموزشی مورد نیاز در استان، گفت: در دوران جنگ تحمیلی هم کار اصلی را مردم انجام دهند و در بخش های مختلف اعم از پشتیبانی و حتی حضور در میدان جنگ و خط مقدم ، این مردم بودند که در کنار رزمندگان دلیر و شجاع، اجازه ندادند یک وجب از خاک کشور، تصرف شود.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه با حضور و مشارکت مردم در صحنه ما شکست نمی خوریم، گفت: اگر با هم باشیم و دست به دست هم دهیم، انسجام و وحدت داشته باشیم، هیچ قدرتی نمی تواند ما را زمین گیر کند.

پزشکیان با بیان اینکه ساخت فضای های آموزشی با مشارکت مردم، خیرین و والدین انجام می شود و اصلاح روش ها و کیفیت آموزش را هم من به عنوان رئیس جمهور انجام خواهم داد، گفت: قرار نیست و اجازه نخواهیم داد کیفیت آموزش در مدارس دولتی از مدارس غیردولتی و خاص پایین تر باشد. پذیرفتنی نیست که یک ایرانی از کیفیت مناسب آموزشی فرزندش مطمئن نباشد و داشتن مدارسی با شهریه‌های غیر متعارف در نظام اسلامی قابل قبول نیست.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه همه مردم آماده اند برای فرزندان خود هر کاری انجام دهند، گفت: اگر مردم اعتماد و اطمینان داشته باشند که ما حمایت می کنیم، با حضور در صحنه هر اقدامی لازم باشد انجام خواهند داد.

پزشکیان در ادامه سخنان خود افزود: اگر دلمان برای کشور و این آب و خاک می سوزد باید فرزندان خود را درست تربیت کنیم و آموزش درست ارائه دهیم، در آن صورت است که فرزندان ما پس از پایان تحصیلات دیگر به فکر خارج رفتن نخواهند بود، فرزندان ما و آینده سازان کشور باید بمانند و برای توسعه و پیشرفت کشور و ساختن آن تلاش کنند.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه ما می توانیم با تربیت و آموزش درست دلبستگی به کشور و آینده را برای فرزندان خود ایجاد کنیم، گفت: سرمایه های واقعی ما نه ساختمانها، کارخانجات و تجهیزات بلکه همین بچه ها و آینده سازان کشور هستند و باید کاری کنیم که بچه های ما با شعور و آگاهی رشد و پیشرفت کنند.

پزشکیان با بیان اینکه ما می توانیم در همه جنبه ها تغییر ایجاد کنیم و این تغییر با کمک کسانی خواهد بود که باور و اعتقاد داشته باشند، گفت: اگر با هم باشیم و اختلافات را کنار بگذاریم ، دست به دست هم دهیم  راه مناسب برای ساختن کشور را پیدا خواهیم کرد و آینده را خواهیم ساخت.

رئیس جمهور در پایان سخنان خود با بیان اینکه دولت برای ارائه هرگونه کمکی در این راه آماده است، گفت: با گروه همدل و همراهی که برای نهضت عدالت آموزشی و حل مشکل فضاهای آموزشی کشور تشکیل شده ، می توانیم برای دیگر مشکلات کشور اعم از معیشت مردم و ناترازی ها هم راه حل مناسب پیدا کنیم.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار دولت