مدیرکل پزشکی قانونی هرمزگان:

شناسایی هویت ۲ جان‌باخته دیگر انفجار بندر شهید رجایی با DNA

جامعه

97505
شناسایی هویت ۲ جان‌باخته دیگر انفجار بندر شهید رجایی با DNA

مدیرکل پزشکی قانونی هرمزگان گفت: پیکر دو تن دیگر از جان‌باختگان حادثه انفجار بندر شهید رجایی با آزمایش DNA شناسایی شد.

ایران آنلاین: سید جواد میرهادی امروز چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت با اعلام این خبر اظهار کرد: با شناسایی این تعداد، شمار پیکرهای شناسایی شده به ۴۸ تن رسید. پیکر این جانباختگان به خانواده‌های آن‌ها تحویل داده شد.

به گزارش ایسنا، وی بیان کرد: برای احراز هویت بقیه پیکرهای تحویل شده به پزشکی قانونی، از پیکرها و بستگان درجه یک آن‌ها نمونه‌ DNA گرفته شده که پس از مشخص شدن داده‌های ژنتیکی و تطبیق نمونه پیکرها با نمونه‌های بستگان، نتیجه به استحضار هموطنان خواهد رسید.

وی بیان کرد: پیش از این نیز پیکر ۴۶ تن شناسایی شده بود.

میرهادی اظهار کرد: پیکر ۹ تن از مفقودان این حادثه تاکنون شناسایی نشده است.

به گزارش ایسنا به نقل از مدیرکل پزشکی قانونی هرمزگان؛ اسامی جان‌باختگان شناسایی شده اخیر  «غلامرضا نورمحمدی» و «ثمیر عباسی چالانچی» است.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جامعه