به منظور استخدام ۵۳۸ نفر؛
آزمون استخدامی سازمان پزشکی قانونی کشور برگزار میشود
جامعه
97703

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور از برگزاری آزمون استخدامی سازمان پزشکی قانونی کشور در سال جاری برای جذب ۵۳۸ نفر نیرو خبر داد.
ایران آنلاین: عباس مسجدی اظهار کرد: چندین دوره آزمون را در سال ۱۴۰۳ برگزار کردیم. یکی از موضوعاتی که در زمان رئیس جمهور شهید دنبال کردیم، اختصاص ظرفیت از دانشجویان پزشکی به سازمان بود چراکه ما در زمینه جذب پزشک برای سازمان محدودیت داریم.
به گزارش ایسنا، رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور ادامه داد: در این شرایط با همکاری وزارت بهداشت، توانستیم دانشجویان پزشکی را جذب کنیم که این دانشجویان متعهد شدند بعد از فارغالتحصیلی حداقل ۱۰ سال در خدمت سازمان باشند و این موضوع عمدتا در خصوص شهرهای محروم که جذابیتی برای استخدام پزشکان ندارند، اجرا شد.
مسجدی در پایان گفت: خوشبختانه روند اخذ مجوز استخدام به ظرفیت ۵۳۸ نفر برای مشاغل تخصصی و اداری نیز در حال انجام است و برای سال جاری آزمون استخدامی آن برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/