تیم فوتسال زنان به جمع هشت تیم برتر جام ملت‌های آسیا رسید

جدال ایران و ویتنام برای صدرنشینی

ورزش

97907
string(771) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"337.5","_w":"600","_y":"31.25","_x":"0","source":"\/news\/photo\/1404\/02\/20\/0db5c0ca831002b8e68dfb5ec746d545.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160px; height: 106.667px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateY(-8.33333px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" جدال ایران و ویتنام برای صدرنشینی

تیم ملی فوتسال زنان ایران به سختی از سد هنگ‌کنگ گذشت ولی صعودش را به جمع ۸ تیم برتر جام ملت‌های آسیا قطعی کرد تا شاگردان سلیمانی فردا در آخرین بازی مرحله گروهی با ویتنام جدال سختی برای سرگروهی داشته باشند.

پریسا غفاری _ ایران آنلاین: در ادامه مسابقات دور مقدماتی گروه B دیروز ابتدا تیم‌های ملی ویتنام و فیلیپین در قامت ۲ همگروه تیم ملی کشورمان به مصاف هم رفتند که با برتری ۳ گله ویتنامی‌ها به پایان رسید. بدین ترتیب هم نماینده شرق آسیا صعودش را قطعی کرد و هم برای ایران در آستانه رویارویی در روز آخر، خط و نشان کشید. تیمی‌که در حال حاضر با ۶ امتیاز و تفاضل گل ۵+ در صدر جدول گروه قرار دارد.

اما شاگردان فروزان سلیمانی بعد از برد ناپلئونی برابر فیلیپین با نتیجه یک بر صفر به دنبال دومین برد در جام ملت‌های آسیا بودند تا خیال‌شان از صعود راحت شود و در شرایطی‌که روی کاغذ با توجه به قدرت دو تیم، برتری تیم ملی فوتسال زنان ایران همانند  دو رویارویی قبلی با هنگ‌کنگ در سال‌های ۲۰۱۳ و ۲۰۱۵ محتمل به نظر می‌رسید ولی شاگردان فروزان سلیمانی برخلاف انتظارها، برد بی‌دردسری نداشتند و برعکس، نمایش پرنوسان آنها بدجور توی ذوق زد.

در تاریخ رقابت‌های جام ملت‌ها و مسابقات قهرمانی داخل سالن، زنان فوتسال ایران تجربه پیروزی ۵ گله سال ۲۰۱۳ و برد ۶ گله سال ۲۰۱۵ را مقابل هنگ‌کنگ داشته‌اند. حالا بعد از حدود ۱۰ سال، انتظار می‌رفت پیروزی پرگل دیگری مقابل هنگ‌کنگ ثبت شود. آن هم با حضور سارا شیربیگی، فرشته کریمی‌و نسیمه غلامی؛‌ملی‌پوشانی که گلزنی برابر هنگ‌کنگ را تجربه کرده‌اند. شیربیگی با ثبت ۴ گل، بهترین گلزن فوتسال زنان ایران مقابل هنگ‌کنگ بود.

ولی دربازی دیروز با قضاوت کانا سایتو داور ژاپنی در استادیوم مرکزی شهر هوهوتِ کشور چین، سه گل تیم ایران در دقایق ۹، ۲۷ و ۳۷ را الهام عنافچه و مهتاب بنایی به ثمر رساندند و البته تک گل هنگ‌کنگی‌ها هم با گل به خودی ایرانی‌ها و روی اشتباه نسترن مقیمی‌به دست آمد و نتیجه ۱-۳ رقم خورد تا مشخص شود فوتسال زنان ایران هنوز اقتدار گذشته را ندارد.

تیم ملی فوتسال زنان ایران حالا با ۶ امتیاز و تفاضل ۳+ تیم دوم گروهش است و فردا برای تعیین تیم صدرنشین از ساعت ۱۲:۳۰ به وقت تهران رو در روی ویتنام قرار می‌گیرد. دو تیم تاکنون یک بار با هم بازی کرده‌اند که با تساوی ۲-۲ تمام شده است. باید منتظر ماند و دید کدام تیم با شکست دیگری طلسم تساوی را می‌شکند تا کارش برای مرحله بعد راحت‌تر شود. ایران در صورت صدرنشینی به مصاف تیم سوم گروه C می‌رود و اگر دوم جدول شود، با تیم دوم گروه A بازی دارد.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار ورزش