رئیس مرکز ارزشیابی وزارت آموزش و پرورش خبر داد؛

تاثیر ۶۰ درصدی معدل و سوابق تحصیلی در کنکور ۱۴۰۴

جامعه

98149
string(765) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"360","_w":"640","_y":"33.5","_x":"0","source":"\/news\/photo\/1404\/02\/21\/cca00e497d684fd66b1dca6760bb26ff.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160px; height: 106.75px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateY(-8.375px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" تاثیر ۶۰ درصدی معدل و سوابق تحصیلی در کنکور ۱۴۰۴

محسن زارعی گفت: براساس مصوبه ۹۱۵ شورای عالی انقلاب فرهنگی تاثیر معدل در کنکور ۱۴۰۴ برای پایه دوازدهم میزان ۶۰ درصد قطعی بوده و برای ۶ درس پایه یازدهم مثبت است.

ایران آنلاین: محسن زارعی امروز  یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ در جمع خبرنگاران افزود: برای پایه دوازدهم ۴۳ درصد و پایه یازدهم ۱۷ درصد که تاثیر پایه دوازدهم قطعی و یازدهم مثبت است.

به گزارش ایسنا، وی اظهار کرد: معنای تأثیر مثبت این است که برای سابقه تحصیلی دو نمره کل تولید خواهیم کرد یکی از این نمرات بدون احتساب نمرات پایه یازدهم و دیگری با احتساب نمرات پایه یازدهم است و تراز هر کدام از این نمرات بالاتر بود آن را به عنوان سابقه تحصیلی گزارش لحاظ خواهد شد.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: اگر دانش آموزی نمرات پایه یازدهم آن خوب نباشد جای نگرانی نیست می‌تواند در نمرات پایه دوازدهم ۶۰ درصد برای آنها حساب می‌شود.

زارعی تصریح کرد: برای سال بعد دانش آموزانی که هم اکنون پایه یازدهم هستند ۶ درسی که امسال نهایی برگزار می‌شود تاثیر آن روی کنکور ۱۴۰۵ قطعی است.سال بعد امتحانات تمام دروس پایه یازدهم نهایی است.

وی ادامه داد: از سال آینده و کنکور ۱۴۰۵ سابقه ۶۰ درصد برای جمع نمرات پایه یازدهم و پایه دوازدهم خواهد بود.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش با بیان اینکه امتحانات نهایی دانش‌آموزان از ۲۸ اردیبهشت ماه آغاز می‌شود، عنوان کرد: سازوکاری با مشارکت همه دستگاه‌ها برای برگزاری آزمون‌های نهایی اندیشیده شده که مصوبه دستورالعمل حفاظت آزمون شورای امنیت کشور شد که دستگاه‌های امنیتی برای امنیت آزمون همکاری دارند.

زارعی تاکید کرد: به هیچ وجه امکان لو رفتن سوالات وجود ندارد سؤالات به صورت رمز شده ارسال و دقایقی قبل از آزمون رمز ارسال و پرینت گرفته می‌شوند. سؤالات در یک فضای قرنطینه تولید می‌شوند و هیچ کسی دسترسی ندارد.

وی اظهار کرد: حوزه‌های آزمون قبل از شروع امتحانات بازرسی و تمام نکات بررسی می‌شود و امروز هم از محل آزمون‌های نهایی در یاسوج بازدید می‌کنیم.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش بیان کرد: امتحانات نهایی پایه دوازدهم از ۲۸ اردیبهشت و پایه یازدهم از ۲۹ اردیبهشت برگزار می‌شود که تا ۲۲ خردادماه ادامه دارد.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جامعه