همزمانی مسابقات روی دو تخته، کار مربیان را سخت کرد

حسینی: از نتایج بچه‌ها راضی‌ام

ورزش

98461
حسینی: از نتایج بچه‌ها راضی‌ام

تیم دختران ایران با ترکیب سه نفره آلماحسینی، غزاله حسینی و ریحانه کریمی در قهرمانی نوجوانان و جوانان جهان – پرو با ۷۱ امتیاز در رده سی و دوم جدول رده‌بندی امتیازی قرار گرفت.

پریسا غفاری _ ایران آنلاین: این تیم در رده‌بندی مدالی هم با یک نقره و یک برنز آلما حسینی چهاردهم شد.الهام حسینی، سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری زنان ایران از نتایج شاگردانش در این تورنمنت جهانی راضی است: «سطح این رقابت‌ها نسبت به سال گذشته خیلی بالاتر بود. رکوردهای امسال ورزشکاران ما در دوره قبلی منجر به کسب مدال طلا شده بود. به نظرم باید توجه به رده‌های سنی را ادامه داد تا آینده وزنه‌برداری ایران تأمین شود. من از عملکرد شاگردانم به نسبت راضی هستم.»

او درباره استارت رقابت‌ها با مدال آلما حسینی و عدم نتیجه‌گیری ریحانه کریمی و غزاله حسینی می‌گوید: «آلما خیلی جنگنده وزنه زد و رکورد ایران را شکست و چهارمین مدالش را گرفت، مبارک خودش و مردم ایران باشد. او در سه سال حضورش در اردوها زحمت زیادی کشیده و با اعتماد به نفس خوبی روی تخته ظاهر می‌شود. اما دو وزنه‌بردار جوان به لحاظ کیفی عملکرد خوبی داشتند، غزاله از آسیب برگشته بود و با تمرینات سخت وزنه بالاتری از تمرینات زد. فقط در حرکت دوضرب کمی عجله کرد وگرنه می‌توانست مدال بگیرد. اما از ریحانه کریمی که در تمرینات خوب بود، انتظار بیشتری داشتیم. شاید اگر استرسش را کنترل کرده بود نتایج دیگری رقم می‌خورد. او باید به خود باوری برسد.»

سرمربی تیم ملی مسابقه دختران و پسران روی دو تخته بطور همزمان را هم عامل استرس وزنه برداران و مربیان تیم‌ها می‌داند: «برای اولین بار مسابقات روی دو تخته بطور همزمان انجام شد و وزنه برداران کم سن و سال برایشان استرس ایجاد شد. البته مربیان هم کارشان سخت‌تر شد. آنقدر سروصدای تشویق‌ها روی یک تخته زیاد بود که صدای من به غزاله حسینی موقع قیچی نمی رسید..باور کنید سخت بود.»

الهام حسینی در ادامه از تجربه اولین سرمربیگری‌اش آنهم در یک رویداد جهانی می‌گوید: «من خودم آدم کم استرسی هستم. همیشه هم مربیانم در این خصوص به من تبریک می‌گفتند که چقدر روی خودم کنترل دارم. اما باور کنید وقتی پشت صحنه بودم حس جدیدی را تجربه کردم. با تمام وجود می‌خواستم یک نفر دیگر نتیجه بگیرد. الان می‌فهمم که مربیگری سخت‌تر از ورزشکار بودن است تا تجربه نکنیم به این حرف نمی‌رسیم.»


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار ورزش