با شدت ۳.۴ ریشتر؛

شهر گزنک شهرستان آمل لرزید

جامعه

99331
شهر گزنک شهرستان آمل لرزید

مدیرکل مدیریت بحران مازندران گفت: زلزله‌ای که بعدازظهر امروز شهر گزنک در شهرستان آمل و مناطق اطراف را لرزاند، طبق بررسی‌های انجام شده خسارتی در پی نداشت.

ایران آنلاین: حسینعلی محمدی اظهار کرد: بر اساس داده‌های مرکز لرزه‌نگاری کشور ساعت ۱۴:۲۹ دقیقه امروز زلزله‌ای به بزرگی ۳.۴ ریشتر در عمق هشت کیلومتری زمین به مرکزیت شهر گزنک شهرستان آمل به وقوع پیوست.

به گزارش ایرنا، وی افزود: با توجه به اهمیت محل وقوع زلزله از نظر نظر نزدیکی به قله دماوند، بلافاصله پایش و بررسی‌های مقدماتی در این زمینه توسط کارشناسان انجام شد و برابر بررسی‌های به عمل آمده این زلزله تا کنون خسارتی نداشت.

وی افزود: با توجه حساسیت این منطقه به دلیل قرار داشتن در پای کوه دماوند، پایش و رصد اطلاعات به طور مستمر انجام می‌شود.

گزنک یکی از شهرهای بخش لاریجان از توابع شهرستان آمل است که در محور هراز و نزدیکی قله دماوند قرار دارد. با توجه به عبور گسل از این منطقه و وجود قله دماوند و همچنین شرایط ویژه زمین‌شناختی، این محدوده یکی از مناطق زلزله‌خیز به شمار می‌آید و وقوع این زمین‌لرزه‌های کمتر از چهار ریشتر در طول سال ثبت می‌شود.


انتهای پیام/
دیدگاه ها