دبیر شورای عالی امنیت ملی:
ایران و پاکستان اجازه نخواهند داد آرامش منطقه بازیچه دشمنان شود
سیاست
99417

دبیر شورای عالی امنیت ملی در گفتوگو با مشاور امنیت ملی پاکستان بر اهمیت همکاری سیاسی، اقتصادی و امنیتی دو کشور تأکید کرد و گفت: ایران و پاکستان اجازه نخواهند داد آرامش منطقه بازیچه دشمنان شود.
ایران آنلاین: علی اکبر احمدیان روز دوشنبه در تماس تلفنی با محمد عاصم ملک مشاور امنیت ملی پاکستان با تأکید بر اهمیت ویژه همکاریهای سیاسی، اقتصادی و امنیتی ایران و پاکستان، گفت: دو کشور بر ارتقای این همکاریها اهتمام دارند.
به گزارش ایرنا، احمدیان در این گفتوگو با تبریک انتصاب عاصم ملک به عنوان مشاور امنیت ملی دولت پاکستان اظهار داشت: دو کشور همسایه بر امنیت مرزهای مشترک و مقابله با تروریسم متعهد هستند و اجازه نخواهند داد آرامش مردم منطقه بازیچه دشمنان شود.
دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان تاکید کرد: همکاریهای دو کشور به سود منافع و امنیت منطقه است و این همکاریها با قوت ادامه خواهد یافت.
در این گفتوگو آخرین تحولات منطقه و روابط دو کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
عاصم ملک نیز در این گفت و گو با تقدیر از نقش مثبت جمهوری اسلامی ایران در منطقه، از آمادگی کشورش برای توسعه ی روابط ابعاد سیاسی امنیتی و اجتماعی خبر داد.
انتهای پیام/