پاکستان استفاده از موشک بالستیک دوربرد در حمله به هند را رد کرد

جهان

99521
پاکستان استفاده از موشک بالستیک دوربرد در حمله به هند را رد کرد

پاکستان در واکنش به انتشار گزارش‌هایی از سوی رسانه‌های دهلی‌نو مبنی بر استفاده اسلام‌آباد از موشک بالستیک شاهین (یک موشک دوربرد با قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای) در حمله اخیر به هند را بی اساس اعلام و تاکید کرد: انتشار محتوای تأیید نشده و تحریک‌آمیز منجر به تضعیف ثبات منطقه‌ای می‌شود.

ایران آنلاین: اسلام آباد ادعاهای بی‌اساسی را که در برخی از رسانه‌های هندی منتشر شده و به دروغ مدعی هستند که پاکستان در طول عملیات نظامی «بنیان مرصوص» از موشک‌های بالستیک شاهین استفاده کرده است، قاطعانه رد می‌کند.

به گزارش ایرنا، در ادامه این بیانیه آمده است: این ادعاها پس از انتشار ویدیویی توسط حساب رسمی ارتش هند در شبکه ایکس (توییتر سابق) آغاز شد که ظاهراً استفاده از موشک شاهین پاکستان را نشان می‌داد. ارتش هند پس از پی بردن به بی‌اساس بودن این ادعا، به سرعت ویدیوی گمراه‌کننده را حذف کرد. با این حال، تا آن زمان بخش‌هایی از رسانه‌های هندی این روایت دروغین را بدون تأیید بازنشر دادند. متأسفانه، برخی از رسانه‌های هندی همچنان به انتشار این اطلاعات نادرست ادامه می‌دهند.

گفتنی است، ارتش پاکستان ۳۰ مرداد سال گذشته پرتاب آموزشی موشک بالستیک زمین به زمین «شاهین-۲» با برد ۲ هزار کیلومتر را با موفقیت انجام داد. این موشک از قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای برخوردار است.

در آذرماه ۱۳۹۴ نیز پرتاب موشک «شاهین ۳» با حداکثر برد ۲ هزار و ۷۵۰ کیلومتر توسط ارتش پاکستان انجام شد. شاهین-۳ دور بردترین موشک بالستیک پاکستان محسوب می شود.

به اعتقاد وزارت امور خارجه پاکستان، «چنین کارزارهای دروغ‌پراکنی بخشی از تلاش عمدی برای پنهان کردن شکست‌های هند در عملیات سیندور است که نتیجه توانمندی‌های نظامی متعارف پاکستان بود. علاوه بر این، این داستان‌های ساختگی با تلاش‌های مداوم دهلی نو برای ترویج روایتی گمراه‌کننده در مورد آتش‌بس و ادعاهای بی‌اساس به اصطلاح «باج‌گیری هسته‌ای» توسط پاکستان همسو است.»

بر اساس این گزارش، نیروهای مسلح پاکستان در عملیات روز شنبه ۲۰ اردیبهشت از موشک‌های هدایت‌شونده دقیق و دوربرد سری فتح ۱ و ۲، مهمات پیشرفته، پهپادهای انتحاری دوربرد بسیار توانمند و توپخانه دوربرد دقیق استفاده کردند.

در بیانیه مذکور آمده است: سایت‌های نظامی در هند و کشمیر (تحت کنترل دهلی‌نو) که توسط این نوع تسلیحات هدف قرار گرفته‌اند، در بیانیه مطبوعاتی روز ۲۲ اردیبهشت (۱۲ می) ارتش پاکستان آمده است.

وزارت امور خارجه پاکستان اعلام کرد: انتشار محتوای تأیید نشده و تحریک‌آمیز نه تنها ثبات منطقه‌ای را تضعیف می‌کند، بلکه نشان‌دهنده ضعف حرفه‌ای بودن نهادهای رسمی است.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جهان