قتل داماد به خاطر گوشی موبایل

جامعه

99796
قتل داماد به خاطر گوشی موبایل

مرد میانسال که به اتهام قتل دامادش دو سال تحت تعقیب بود در حالی بازداشت شد که مدعی است پسرش عامل قتل است.

ایران آنلاین: زمستان سال ۱۴۰۲ خبر قتل پسری جوان به پلیس یکی از شهرستان‌های جنوبی کشور اعلام شد. اولین بررسی‌ها نشان می‌داد پسر جوان در جریان درگیری با پدر زن و برادرزنش به قتل رسیده است اما متهمان متواری شده‌اند. با ادامه تحقیقات سرانجام رد مرد میانسال در تهران شناسایی شد و کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی وارد عمل شده و مرد میانسال را بازداشت کردند.

پدرزن مقتول در تحقیقات اولیه گفت: «دخترم با پسر دایی‌اش ازدواج کرده بود. شوهرش مدتی بعد برای دخترم گوشی تلفن همراهی خریده و روز حادثه به او هدیه داد. 

پسرم امیر با دیدن گوشی آن را از دخترم گرفت تا نگاهی به آن بیندازد دخترم نمی‌خواست گوشی را به برادرش بدهد سر همین موضوع مجادله کردند که ناگهان گوشی از دست پسرم افتاد و شکست. دامادم هم سر همین موضوع با پسرم دعوایش شد و ناگهان پسرم با چاقو او را زد و بعد هم فرار کرد من و همسرم هم در این مدت از او خبری نداریم.»

به‌دنبال اظهارات مرد میانسال به دستور بازپرس شعبه سوم دادسرای امور جنایی پایتخت پرونده با قرار عدم صلاحیت به دادسرای شهرستان محل وقوع قتل ارجاع شد.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جامعه