رضازاده: عملکرد انوشیروانی را باید پس از المپیک سنجید
ورزش
99846

قهرمان اسبق وزنهبرداری جهان و المپیک با انتقاد از دوقطبی سازی در این رشته گفت: اینکه کسی میخواهد کار کند اما مدام علیه او سنگاندازی و مصاحبه کنند یا پشت سر کسی حرف بزنند درست نیست.
حسین رضازاده یک برند در وزنهبردرای ایران و جهان محسوب میشود. او سالها عنوان قویترین وزنهبردار جهان را در اختیار داشت و در طول دوران قهرمانیاش به ۲ مدال طلای المپیک و ۴ مدال طلای مسابقات جهانی دست یافت و به این مدالها باید ۲ مدال طلای بازیهای آسیایی را هم اضافه کرد.
رضازاده در حال حاضر رئیس کمیته فنی فدراسیون وزنهبرداری است و نظراتش در خصوص وضعیت وزنهبرداری ایران میتواند برای مخاطبان جذاب و خواندنی باشد. با وی در حاشیه مراسم روز جهانی موزه که در کمیته ملی المپیک برگزار شد گفتوگویی اختصاصی انجام دادیم که در ادامه میخوانید.
در وزنهبرداری ایران یک دوقطبیسازی میان حامیان روسای قبلی و فعلی فدراسیون وزنهبرداری به وجود آمده. این شرایط را چطور ارزیابی میکنید؟
این وضعیت همیشه وجود داشته و هر کسی که ریاست فدراسیون را بر عهده میگیرد از او انتقاد میشود. در زمان ریاست من یا علی مرادی هم این انتقادها وجود داشت. خانواده وزنهبرداری عنوانداران زیادی دارد و مدالهای متعددی در ادوار المپیک توسط نمایندگان پولادسرد کسب شده است. به همین خاطر همه باید در یک مسیر باشیم و کمک کنیم تا وزنهبرداری موفق باشد.
امیدوارم همه دوستان، یکدل باشند. خوشبختانه الان تیم خوبی داریم و انشاءالله در بازیهای آسیایی و المپیک موفق باشد. اگر وزنهبرداری مدال کسب کند همه اعضای خانواده این رشته به آن افتخار خواهند کرد.
این دوقطبیسازی کار را برای موفقیت وزنهبرداری سخت نمیکند؟
دوقطبیسازی اذیتکننده است. اینکه کسی میخواهد کار کند اما مدام علیه او سنگاندازی و مصاحبه کنند یا پشت سرش حرف بزنند درست نیست. هر کسی کاری از دستش برمیآید باید بیاید و کمک کند.
عملکرد سجاد انوشیروانی به عنوان رئیس فدراسیون وزنهبرداری چطور بوده است؟
خدا را شکر تیم جوانان عملکرد خوبی در مسابقات جهانی که چندی پیش در کشور پرو برگزار شد، داشت. در بانوان هم به مدال رسیدیم.در قهرمانی آسیا هم که در کشور چین برگزار شد، هر سه وزنهبرداری ایران مدال گرفتند که اتفاق خیلی خوبی بود. اما عملکرد سجاد را باید پس از بازیهای آسیایی و المپیک سنجید. چون وضعیت ورزش کشورها را بر اساس نتایجی که در این رقابتها کسب میشود میسنجند. مسابقات جوانان و آسیایی پیش زمینهای برای موفقیت در بازیهای آسیایی و جهانی و المپیک است. انشاءالله جوانانی که داریم را به تیم ملی بزرگسالان اضافه کنیم.
چقدر به موفقیت این جوانان در آینده امیدوارید؟
۱۰ وزنهبردار خوب در رده جوانان داریم که ۵،۶ نفر از آنها میتوانند به تیم ملی بزرگسالان بیایند. من همیشه گفتهام که باید روی جوانان سرمایهگذاری شود. چون وزنهبرداری رشته رکوردی است و در رده جوانان میتوان تمرینات سخت و مرتب داشت.
بهداد سلیمی میتواند سرمربی موفقی در تیم ملی وزنهبرداری باشد؟
انتخاب بهداد به عنوان سرمربی تیم ملی وزنهبرداری با نظر کمیته فنی بود و پس از شش، هفت جلسه به این نتیجه رسیدیم؛ با توجه به اینکه بهداد قهرمان المپیک بوده و دورههای مربیگری هم دیده میتواند به تیم ملی کمک کند. درست است که بهداد سرمربیگری تیم ملی را بر عهده دارد اما همه کمک میکنیم تا تیم ملی وزنهبرداری موفق باشد.
پس از بهداد سلیمی، در سنگینوزن به مدال طلای المپیک و جهانی نرسیدیم. این طلسم خواهد شکست؟
مدال طلای سنگینوزن خیلی اهمیت دارد؛ چون عنوان قویترین وزنهبرداری به نفر اول این وزن میرسد. البته علی داودی به مدال نقره المپیک و مسابقات جهانی رسید اما همانطور که گفتید پس از بهداد طلایی ما طلای جهان و المپیک در سنگینوزن نداشتیم. چند وزنهبردار در جوانان و بزرگسالان خوب داریم که میتوان به موفقیت آنها در این وزن امیدوار بود. البته باید کار زیادی شود تا دوباره به مدال طلای المپیک برسیم. ضمن اینکه وزنهبردار هم خودش باید فعل خواستن را صرف کند.
شما سال گذشته مدتی در بیمارستان بستری بودید . الان وضعیت جسمانیتان چطور است؟
سال پیش بود که به دلیل دیابت در بیمارستان بستری شدم. خداراشکر الان شرایط نسبتا خوبی داریم؛ چون هم ورزش میکنم و هم حواسم به تغذیهام است تا دوباره مشکلی پیدا نکنم.
ایران آنلاینانتهای پیام/