«ایران آنلاین» گزارش میدهد؛
«کنکل»؛ روایتی تازه از یک درام پلیسی در شبکه نمایش خانگی
هنر
99847

«کنکل» یک سریال درام پلیسی است که اخیرا پخش آن از شبکه نمایش خانگی شروع شده و نویسندگی و کارگردانی آن بر عهده رامتین لوافی بوده و محمد مسعود نیز تهیهکننده آن است.
ایران آنلاین: در سالهای اخیر، شبکه نمایش خانگی به بستری مهم برای تولید و پخش سریالهای ایرانی تبدیل شده است. این پلتفرم با ارائه محتوای متنوع توانسته مخاطبان گستردهای را به خود جذب کند و به رقیبی جدی برای تلویزیون تبدیل شود.
یکی از جدیدترین سریالهایی که در این فضا عرضه شده، «کنکل» است؛ اثری که با داستانی متفاوت و بازیهای قابل توجه، توانسته توجه بسیاری را به خود جلب کند. این گزارش به بررسی و تحلیل جنبههای مختلف این سریال میپردازد و تلاش میکند تا تصویری جامع از این اثر ارائه دهد.
«کنکل» یک سریال درام پلیسی است که نویسندگی و کارگردانی آن بر عهده رامتین لوافی بوده و محمد مسعود نیز تهیهکننده آن است.
داستان سریال «کنکل» از یک کارخانه آغاز میشود که چندین بار مورد سرقت قرار گرفته است. در ابتدا برای حفظ آبرو، هیچ خبری از این ماجرا به بیرون از کارخانه درز نمیکند، اما بعد از تکرار این سرقتها پای پلیس به میان کشیده میشود و داستان وارد جریان جدیدی میشود.
در این بین، یکی از کارگران کارخانه مورد اتهام قرار میگیرد که دستگیریاش نهتنها موجب روشن شدن ماجرا نمیشود، بلکه موجب وقوع زنجیرهای از وقایع پیچیده و دور از انتظار میشود.
با توجه به فضای معمایی و جنایی کنکل و داستان متفاوتی که دارد، چنین به نظر میرسد که این سریال از جذابیتهای لازم برای مخاطبان برخوردار باشد، چرا که این سریال از همان قسمتهای ابتدایی توانست توجهات زیادی را به خود جلب کند.
در سریال کنکل جمعی از بازیگران شاخص سینما و تلویزیون حضور دارند که از جمله آنها میتوان به هانیه توسلی، مهدی پاکدل، صابر ابر، پدرام شریفی، ستاره پسیانی و ... اشاره کرد.
درباره کارگردان
رامتین لوافیپور (متولد، آبادان) کارگردان، نویسنده و فارغ التحصیل رشته فیلمسازی است. او در سالهای دانشجویی فیلمهای کوتاه و مستند او از جمله «هدرسه»، «پشت آن تپه برفی» و «یک دو سه»، جوایز متعددی از جشنوارههای داخلی و جهانی دریافت کرده است.
لوافیپور کارش در سینما را از سال ۱۳۸۵ آغاز کرده و سه فیلم بلند سینمایی در کارنامه هنری خود دارد. نخستین فیلم بلند او با نام «آرام باش و تا هفت بشمار» موفقیت چشمگیری در جشنوارههای جهانی به دست آورد و جایزه تایگرآواردز از جشنواره رتردام را از آن خود کرد.
دومین ساخته او، فیلم «برلین ۷-» در جشنواره ملی فجر کاندیدای دریافت نه سیمرغ شد که از این میان برنده سه سیمرغ شد و در بخش بینالملل جشنواره فجر جایزه حقوق بشر را دریافت کرد. لوافیپور سال ۱۳۹۵ سومین فیلم سینمایی بلند خود با نام «هتتریک» را ساخت که مورد توجه منتقدان قرار گرفت و جوایزی را دریافت کرد.
انتهای پیام/