مشترکان بزرگ و پرمصرف در اولویت نصب کنتور هوشمند قرار دارند

بازار

99861
مشترکان بزرگ و پرمصرف در اولویت نصب کنتور هوشمند قرار دارند

مدیرکل دفتر هوشمندسازی و فناوریهای نوین شرکت توانیر با بیان اینکه تاکنون بیش از ۵ میلیون کنتور هوشمند در سطح کشور نصب شده،گفت: مشترکان بزرگ و پرمصرف در اولویت نصب کنتورهای هوشمند قرار دارند.

ایران آنلاینحامد احمدی با اشاره به اینکه طی چند سال اخیر اقدامات گسترده‌ای برای هوشمندسازی در زمینه مصرف برق انجام شده است، اظهار داشت: در حال حاضر قرائت حدود ۵۷ درصد مصرف برق کشور توسط کنتورهای هوشمند انجام می‌شود.

به گزارش توانیر، ‌مدیرکل دفتر هوشمندسازی و فناوری‌های نوین شرکت توانیر با بیان اینکه تاکنون بیش از ۵ میلیون کنتور هوشمند در سطح کشور نصب شده، گفت: مشترکان بزرگ و پرمصرف در اولویت نصب کنتورهای هوشمند قرار دارند.

وی با توجه به افزایش غیرعادی دما نسبت به مدت مشابه سال گذشته، از هموطنان درخواست کرد تا با همکاری با خادمان خود در صنعت برق، زمینه مدیریت ناترازی برق به بهترین شکل ممکن را فراهم کنند و با پیوستن به پویش ۲۵ درجه، هم آسایش و رفاه خود را برآورده سازند و هم امکان دسترسی سایر مشترکان به برق را به وجود آورند.

وی در خصوص ماینرهای مجاز هم خاطرنشان کرد: ماینرهای مجاز، ماینرهایی هستند که با وزارت نیرو قرارداد می‌بندند تا در مواقع غیرپیک مجاز به استخراج رمز ارز باشند.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار بازار