معاون اول رئیسجمهور گفت: امروز در زمینه هستهای مطمئن هستیم علاوه بر رفع نیازهای خود میتوانیم در کاربردهای صلحآمیز هستهای به کشورهای دیگر کمک کنیم.
در نشست معاون علمی رئیسجمهور با دبیران ستادهای توسعه فناوری، بر بهرهگیری از توان شرکتهای دانشبنیان برای رفع نیازهای راهبردی کشور و استفاده از فرصتهای مصوبه حمایتی کارگروه زیربنایی دولت برای پشتیبانی از تولید دانشبنیان و کسبوکارهای فناور در شرایط بحرانی تأکید شد.
حسین افشین معاون علمی رئیسجمهور ایران در دومین کنفرانس «کمربند و جاده در زمینه تبادل علم و فناوری» ۶ پیشنهاد راهبردی را بر اساس ظرفیتهای ملی، تجارب عملیاتی و نگاه منطقهمحور برای همکاری فناورانه در مسیر جاده ابریشم ارائه کرد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور با اشاره به ضرورت تسریع روند صدور مجوز برای شرکتهای دانشبنیان حوزه سلامت، اعلام کرد: این شتاب نباید باعث کاهش دقت و کیفیت در ارزیابی محصولات شود، ولی در معاونت علمی طرحهای حمایتی برای ارتقاء سطح تحقیق و توسعه در شرکتهای تولید تجهیزات پزشکی تعریف شده است.
معاون علمی رئیس جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان گفت: باید سکوت نخبگان را جدی گرفت، شاید کسی که امروز آرام است، همان کسی باشد که هنوز میتواند آینده را ببیند و بسازد.
تفاهمنامه همکاری مشترک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری و سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران امضا شد.
رئیس بنیاد ملی نخبگان بر اهمیت شناسایی مفاخر (در قید حیات و درگذشته) و افراد شاخص هر استان تأکید کرد و گفت: این موضوع باید با دقت و در تعامل با بنیاد ملی نخبگان پیگیری شود.
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان از طراحی سامانه یکپارچه شناسایی و رصد هوشمند نخبگان خبر داد و گفت: امسال از این سامانه رونمایی خواهد شد.
معاون علمی ، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری اعلام کرد: زمانی که مسؤلیت این حوزه را بر عهده گرفتم کمتر از یک میلیون دلار در حوزه هوش مصنوعی سرمایه گذاری شده بود و در این مدت بیش از ۲۰۰ میلیون دلار در این حوزه سرمایه گذاری شده است و به زودی این عدد افزایش نیز خواهد یافت .
رئیس جمهور با بیان اینکه شاید در گذشته به هر دلیل مجال حضور دانشمندان کشور در میدان عمل فراهم نبوده است، گفت: اما امروز ما به شما نیاز داریم و تلاش کردهایم عرصه را برای حضور و ارائه راهکار شما فراهم کنیم.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری و رئیس بنیاد ملی نخبگان، روز سهشنبه گفت: در دور جدید و مسیر تازه بنیاد ملی نخبگان، استعدادهای برتر و نخبه نه فقط بر پایه افتخارات گذشته بلکه با توجه به میزان اثربخشی و رفع مسائل، سنجش و ارزیابی میشوند.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور گفت: چنانچه از امروز شروع نکنیم و داده های محوری حول هوش مصنوعی و سلامت جمع آوری نشود، عملا کاری نمی شود انجام داد و کشور به لحاظ تکنولوژی در حوزه سلامت دچار عقب ماندگی خواهد شد.
در جلسه امروز هیات دولت بنا به اهمیت توجه به هوش مصنوعی، تشکیل «ستاد توسعه فناوری و کاربردی هوش مصنوعی» به تصویب رسید.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: اساسنامه سند راهبردی هوش مصنوعی در حال بررسی است.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: اساسنامه سند راهبردی هوش مصنوعی در حال بررسی است.
با امضای تفاهمنامه همکاری میان معاونت علمی و صندوق توسعه ملی، فصل جدیدی در حمایت از شرکتهای دانشبنیان گشوده شد. معاون علمی رئیسجمهور، از همسویی این اقدام با شعار سال ۱۴۰۴ و تزریق ۱.۲ همت سرمایه به حوزههای نوآوری با اولویت هوش مصنوعی خبر داد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییسجمهور از همکاری معاونت علمی و وزارت آموزش و پرورش برای آموزش یک میلیون دانشآموز و یکصدهزار معلم در سراسر کشور خبر داد.
معاون علمی رییسجمهور در پنجمین جلسه شورای راهبری فناوریهای کوانتومی بر دستیابی به برنامه ملی توسعه فناوریهای کوانتومی با همکاری تمامی نهادهای ذیربط در آینده نزدیک تاکید و هدف از این اقدام را راهبری، جلوگیری از موازیکاری و تسریع در پیشرفت این حوزه قلمداد کرد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری با اشاره به تنوع محصولات موجود در پارک فناوری پردیس که تنها پارک علم و فناوری زیر مجموعه معاونت علمی است، گفت: بزرگترین تولیدکنندگان دارو و بزرگترین صادرکنندگان محصولات دانشبنیان کشور در پارک علم و فناوری پردیس حضور دارند.
معاون علمی رییسجمهور گفت: نصف بودجهای معاونت امسال محقق شد، البته آقای پورمحمدی در جریان است و ایشان تعهد دادهاند تا این مسئله اصلاح شود.