معاون حقوقی رئیسجمهور با بیان اینکه فرایند تصویب لایحه خشونت علیه زنان در مجلس فراز و فرودهای مختلفی داشته است، گفت: درمورد اصل موضوع حقوق زنان، دولت، مجلس و قوه قضائیه هیچ تردیدی ندارند.
معاون حقوقی رئیسجمهور با اشاره به بررسی لایحه CFT در جلسه امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام، گفت: امیدواریم فرایندی که منجر به تصویب لایحه پالرمو شد درمورد CFT هم طی شده و به تصویب این لایحه بیانجامد.
معاون حقوقی رییس جمهور به نمایندگان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سازمان تامین اجتماعی و تشکلهای کارگری و کارفرمایی برای رفع مشکل «تعیین سخت و زیانآور بودن عناوین شغلی کارگران» مهلت سه ماهه داد.
معاون حقوقی رئیسجمهور بیان داشت: امام خمینی (ره) در روزگار ما، همانند پیامبران پیشین، الگوی انسان مؤمن و مدیر مؤثر بود. در او دین و دنیا، عرفان و سیاست، انقلاب و قانون، عبادت و مسئولیت در هم تنیده شده بود.
معاون حقوقی رئیس جمهور ساماندهی قانون خدمات کشوری را یکی از چالشهای اصلی کشور دانست و گفت: هر دولتی بتواند ظرف چهار سال به صورت کامل و اصولی این قانون را مدیریت کند، گام بزرگی برداشته است.
معاون حقوقی رئیسجمهوری تاکید کرد که ارتباط پیوسته و وسیع با حقوقدانان برجسته کشور در داخل و خارج دستگاههای اجرایی و همکاری همه جامعه حقوقی کشور نیاز ماست.
دیوان عدالت اداری در نامهای خطاب به معاون حقوقی رئیسجمهور، بر لزوم اهتمام دستگاههای اجرایی به تصویب به موقع آییننامهها، دستورالعملها و سایر مقررات اجرایی تاکید کرد و تاخیر در این زمینه را یکی از چالشهای اساسی فرا روی تولید کشور دانست.
معاون حقوقی رئیسجمهور، روز پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ با حضور در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران، از هفتمین نمایشگاه توانمندیهای صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۵) بازدید کرد.
معاون حقوقی رئیسجمهوری با تاکید بر ایجاد فضای مثبت برای تصویب پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: دولت معتقد است روانشدن مراودات بینالمللی، سرمایهگذاریها، کسب و کارها با هدف تسهیل امور مردم، نیازمند تصویب این دو لایحه است.
معاون حقوقی رئیس جمهور با بیان اینکه قانون اساسی در همه نظامات سیاسی به عنوان میثاق ملی و تنظیمکننده روابط و حقوق ملت - دولت از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، گفت: تببین و ترویج محتوای قانون اساسی گام نخست برای بسترسازی اجرای آن است.