فوتبال ایران
11158
درآمدزایی ۵۰۰ میلیاردی رویای محال
نقش هلدینگ به عنوان مالک چیست؟
اگر قرار بود که استقلال خودش برای خودش درآمدزایی کند، چه نیازی به واگذاری این تیم به بخش خصوصی و ثروتمندی مانند یک گروه پتروشیمی بود؟
به گزارش ایران ورزشی، بودجه فصل جدید باشگاه استقلال اعلام شده که براساس آن هلدینگ خلیجفارس رقمی معادل 700 میلیارد تومان را برای فصل جدید این باشگاه بهعنوان بودجه سالیانه در نظر گرفته است که 200 میلیارد از این رقم به بدهی گذشته استقلالیها اختصاص پیدا خواهد کرد.
گویا بر اساس توافق انجام شده بین مدیران استقلال و مالکیت جدید این تیم قرار شده، هلدینگ جهت تسویه بدهی ۱۰۰۰میلیارد تومانی این باشگاه، بهطور سالانه ۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات قبلی را پرداخت کند، ضمن اینکه مدیریت باشگاه نیز مکلف است سالی ۵۰۰ میلیارد تومان از طریق جذب اسپانسرها تامین کند تا هزینه فصلی ۷۰۰ میلیارد آبی پوشان تامین شود.
نکته جالب اینکه در اولین جلسه هیات مدیره استقلال ایران بعد از خرید ۸۵ درصد سهام آن توسط گروه صنایع پتروشیمی خلیجفارس، عبدالعلی علی عسکری، مدیرعامل هلدینگ گفته بود که استقلال باید در ابعادملی، منطقهای و جهانی برترین باشد اما در اصل برای تقویت این تیم بودجه ای 200 میلیاردی در نظر گرفته است. واقعیت امر این است که با این بودجه حتی استقلال نمی تواند در سطح لیگ برتر هم برتر باشد چه برسد به منطقه و آسیا!
نکته قابل توجه دوم آنکه کسب درآمد 500 میلیاردی برای استقلال چقدر ممکن خواهد بود؟
این تیم فصل گذشته با وجود عقد قرارداد های اسپانسریگ متعدد توانست تنها 163 میلیارد درآمدزایی کند، استقلال از عقد قرارداد با یک اپراتور تلفن همراه به عنوان حامی مالی اصلی خود 90 میلیارد تومان، از عقد قرارداد نصف و نیمه با یک فروشگاه موبایل فروشی برای سر آستین مبلغ 40 میلیارد تومان ، از عقد قرارداد با یک گروه خوراکی و شوینده برای پشت پیراهن 33 میلیارد تومان درآمد زایی کرد و از یک ایرلاین هم توانست 200 قطعه بلیت برای سفرش هایش به عنوان اسپانسر سر آستین هایش دریافت کند.
با توجه به اینکه همکاری با شرکت اپراتور تلفن همراه، هواپیمایی معراج برای سفرهای این تیم و یک شرکت تولید مواد شوینده از طرف باشگاه استقلال ادامه پیدا خواهد کرد، احتمالا این تیم برای این فصل هم در بهترین حالت بتواند 200 تا 250 میلیارد از راه اسپانسرینگ دریافت کند و حالا سوال اصلی اینجاست که 300 میلیارد باقی مانده را چگونه می تواند بدست آورد و اگر قرار بود که استقلال خودش برای خودش درآمدزایی کند، چه نیازی به واگذاری این تیم به بخش خصوصی و ثروتمندی مانند یک گروه پتروشیمی بود؟
انتهای پیام/