گزارش
16240
پشت پرده جایزهای که به گاریدو رسید
کانون شما کانون ما نخواهد بود!
پس از اعلام نام خوانکارلوس گاریدو بهعنوان بهترین مربی ماه، بیژن ذوالفقارنسب، رئیس کانون مربیان فوتبال ایران، با ارسال نامهای به رضا درویش اعلام کرد که فردی که جایزه را اهدا کرده، هیچ مسئولیتی در کانون مربیان ندارد.
موضوع اعطای جوایز در دنیای ورزش، بویژه در فوتبال، همواره یکی از مباحث چالشبرانگیز بوده و در بیشتر موارد، انتقالدهنده پیامهای مختلفی از جامعه و فرهنگ آن کشور به سایرین است. در تازهترین مورد، اعطای جایزه بهترین مربی ماه لیگ برتر به خوانکارلوس گاریدو، مربی خارجی، جنجالهایی را به وجود آورده است که بیشک باید به نتایج و پیامدهای آن توجه ویژهای شود.
پس از اعلام نام خوانکارلوس گاریدو بهعنوان بهترین مربی ماه، بیژن ذوالفقارنسب، رئیس کانون مربیان فوتبال ایران، با ارسال نامهای به رضا درویش اعلام کرد که فردی که جایزه را اهدا کرده، هیچ مسئولیتی در کانون مربیان ندارد. این اقدام نشاندهنده عدم هماهنگی و درک صحیح از فرایند اعطای جوایز در عرصه فوتبال است و میتواند نشاندهنده ناهماهنگیهای داخلی در کانون مربیان باشد.
در این بین، مجید جلالی، رئیس شعبه دیگر کانون مربیان، به نامه بیژن ذوالفقارنسب واکنش نشان داده و به نظر میرسد که این موضوع تبدیل به یک بحران داخلی شده است. این واکنشها و تکدر خاطر اعضای کانون مربیان، چهرهای ناپسند از فضای خودمان برای یک مربی خارجی همچون گاریدو به نمایش میگذارد. در واقع، اگر این مربی به عنوان یک فرد خارجی به این وضعیت نگاه کند، ممکن است با قضاوتهای نادرست و تصویری نامناسب از فوتبال ایران روبهرو شود.
این جنجال نهتنها نشاندهنده مشکلات مدیریتی و عدم همسویی در میان اعضای کانون مربیان است، بلکه میتواند پیامهای منفیای برای جامعه فوتبال کشور ایجاد کند. بویژه در شرایطی که رقابتهای بینالمللی در حال برگزاری است و کشورها به دنبال ارتقای سطح فوتبال خود هستند، بروز چنین حواشیای ممکن است بر اعتبار و وجهه فوتبال ایران در عرصه جهانی تأثیرگذار باشد.
کانون ذوالفقارنسب از کانون جلالی شکایت میکند
بعد از ارسال نامه از شعبه دوم کانون مربیان با امضای مجید جلالی به سراغ سعید ناصری دبیرکل کانون مربیان ایران رفتیم تا توضیحات او را در خصوص حواشی به وجود آمده پیرامون این ماجرا جویا شویم، وی در این خصوص گفت: «کانون مربیان به ریاست آقای جلالی زمانی میتواند قانونی فعالیت کند که ماهیت آن در سامانه ثبت شرکتها به ثبت رسیده باشد. در نامه اعتراضی ما به این اقدام نهاد ثالثی که با نام کانون مربیان فعالیت میکند، اسناد ثبتی شرکتمان را ضمیمه کردیم.»
ناصری در خصوص اساس بروز این اختلافات به ایران ورزشی گفت: «همه چیز به سال 1401 باز میگردد، در روز ۱۵ آبان ماه ۱۴۰۱ دو مجمع برگزار شد، در مجمع نخست درخصوص الحاق به اتاق بازرگانی ایران تصمیمگیری شد. چنانچه مجمع با الحاق موافقت میکرد مجمع دوم که انتخابات بود برگزار میشد. مجمع با الحاق موافقت کرد و کانون مربیان فوتبال ایران به اتاق بازرگانی ایران ملحق شد و بلافاصله مجمع دوم با موضوع انتخابات برگزار شد که در تصاویر فوق آقای جلالی و آقای رمضانی را میبینید که در مجمع دوم حضور داشتند و برگه رأی را هم پر نمودند. البته آقای جلالی با پذیرش الحاق به اتاق بازرگانی ایران، در انتخابات شرکت کردند اما به واسطه نتایج این انتخابات و عدم عضویت در هیأت مدیره کانون، ایشان استعفا داد و حدود چند ماه بعد خبر تشکیل این کانون جدید پخش شد.»
وی ادامه داد: «در نامه آقای جلالی آمده است که کانونهای عضو اتاق بازرگانی غیرقانونی هستند در حالی که خود ایشان رأی مثبت برای پیوستن به اتاق بازرگانی دادند و اگر این کانون غیرقانونی بود، چرا خودشان برای حضور در آن کاندید شدند؟»
ناصری با اشاره به اقدام قانونی علیه کانون مربیان تحت ریاست مجید جلالی اعلام کرد: «هیأت مدیره به ما مأموریت داده تا اقدامات قانونی را علیه فعالیتهای کانون ثانویه انجام دهیم. چرا که این شرکت آگهی رسمی در روزنامه ندارد و مجوز فعالیت آن باید به تأیید ثبت شرکتها برسد. اگر دوستان مدارک لازم را دارند مثل کانون ما منتشر کنند.»
انتهای پیام/