مصاحبه

16356
شریفی: چیزی از تالاخادزه کم نداریم

تیم ملی وزنه‌برداری جوان و کم‌تجربه است

شریفی: چیزی از تالاخادزه کم نداریم

یکی از وزنه‌برداران تیم ملی که قبل از مسابقات قهرمانی جهان از تیم خط خورد، آیت شریفی است. وزنه‌بردار دسته فوق سنگین که به دلیل رقابت با علی داودی و علیرضا یوسفی از تیم خط خورد.

به گزارش ایران ورزشی شاید به دلیل محرمانه بودن رکوردها در اردوی تیم ملی او بهترین کسی باشد که می‌تواند درباره تیم ملی حرف بزند. آیت شریفی در توصیف آخرین وضعیت تیم ملی وزنه‌برداری می‌گوید: «باید به این تیم امیدوار باشیم که بتواند به مدال‌های خوبی برسد.»


*در آخرین لحظه از تیم ملی وزنه‌برداری خط خوردی اما از آنجایی‌که رکوردها محرمانه است، کسی نمی‌داند که چه اتفاقی رخ داد.


در دسته فوق سنگین سه نفر بودیم و طبیعی است که یک نفر خط بخورد. رکوردهایم نسبت به علی داودی و علیرضا یوسفی کمتر بود و خودم هم از نظر بدنی واقعاً شرایط مناسبی نداشتم و ترجیح دادم که همراه تیم نباشم.


*همین بی‌اطلاعی از تیم باعث شده تا از شما این سؤال را بپرسم که تیم را در چه شرایطی می‌بینی؟


خیلی خوب. به نظرم بچه‌ها به لحاظ جسمانی در بهترین شرایط قرار دارند. اگر این بدن‌ها با همین وضعیت مطلوب در منامه هم حاضر باشد، تیم می‌تواند نتیجه خوبی بگیرد.


*ولی چند سال است که وزنه‌برداری ایران شرایط خوبی ندارد.


بله، قبول دارم که یکباره تیم خالی از ستاره شد و آسیب زیادی از این بابت خورد اما من فکر می‌کنم اتفاقات مهم و ویژه‌ای در منامه رخ می‌دهد و تیم می‌تواند نتیجه بگیرد.


*یعنی دوران ناکامی به پایان می‌رسد؟


ببینید، امسال هم نرسد سال دیگر و نهایت دو سال دیگر وزنه‌برداری ایران حرف برای گفتن زیاد خواهد داشت. البته امسال هم حتماً وزنه‌برداری ایران روی سکو می‌رود اما یک واقعیت را نباید فراموش کرد که نیمی از ترکیب تیم ملی وزنه‌برداری را جوانان تشکیل می‌دهند. تیم جوان است و کم‌تجربه؛ صبور باشید.


*در فوق سنگین امیدی به علی داودی و علیرضا یوسفی هست؟


علی داودی در تمرینات خیلی آماده بود و من فکر می‌کنم که می‌تواند دست به کار بزرگی بزند. علیرضا یوسفی هم به نظرم طلای دوضرب را می‌گیرد.


*خیلی امیدواری دادی؛ واقعاً وزنه‌برداری تا این اندازه شرایط خوبی دارد؟


وزنه‌برداری ایران فراز و نشیب‌های زیادی را در این چند سال داشته و واقعاً شرایط به نحوی است که نباید وزنه‌برداری را با سایر رشته‌ها قیاس کرد. در کشتی شما می‌توانید در 20 سالگی به مدال طلای قهرمانی جهان برسید اما در وزنه‌برداری باید وقتی از جوانان به بزرگسالان وارد می‌شوید چند سال پشت خط بمانید.


*ولی علی داودی در 21 سالگی مدال نقره را در المپیک توکیو کسب کرد.


خب آن سال خیلی از مدعیان وزنه‌برداری جهان غیبت داشتند و به همین دلیل هم راحت توانستیم به مدال نقره المپیک برسیم. بعد از المپیک، گور میناسیان و لالایان آمدند و مدام رقابت سخت‌تر شد.


*اما رکوردهای داودی هم در این چهار سال باید فرق می‌کرد.


ببینید، واقعاً ما چیزی از تالاخادزه هم کم نداریم چه برسد به میناسیان و لالایان اما واقعیت این است که ما به لحاظ امکانات مشکل زیاد داریم. همان امکانات تالاخادزه را ما هم داشته باشیم، می‌توانیم بهترین نتیجه را بگیریم.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های مصاحبه